More

    Restaurantele se întrec în oferte pentru petrecerile de Revelio

    revelion

    Mai sunt doar trei săptămâni până la Revelion. Restaurantele şi cluburile stau la dispoziţia sătmărenilor cu oferte care mai de care mai atractive. Bilete se mai găsesc din belşug, doar bani să fie. Restaurantele se întrec în oferte pentru noaptea dintre ani, încercând să-şi atragă clienţi cu cât mai multe mâncăruri gustoase, programe artistice şi tombole.Chiar dacă oferta este bogată, biletele abia s-au vândut pe jumătate.

    Clienţi atraşi cu meniuri bogate şi tombole
    Pregătirile pentru Revelion sunt în toi în localurile din municipiul Satu Mare. Chiar dacă pare cam devreme, localurile sătmărene pun la punct ultimele detalii pentru asigurarea unor petreceri reușite. Anul acesta au inclus în ofertă programe artistice mai bogate, mai multe feluri de mâncare, șampanie din partea casei, dar și tombole. Peste 900 de locuri sunt disponibile la cele două localuri administrate de omul de afaceri Vasile Lup. Pentru ca oferta lui să fie mai atrăgătoare, acesta a inclus în ofertă cinci feluri de mâncare, desert, șampanie din partea casei. În aceiași bani, cei care vor opta pentru aceste două localuri se vor putea distra împreună cu formațiile Sincron, Bravo și un DJ. Şi în acest an se organizează tradiționala tombolă. Prețul unui bilet pe persoană costă 189 lei. Biletele pentru Revelion costă între 150-300 de lei de persoană în celelalte restaurante din Sătmar.

    Petreceri mai ieftine în cluburi sau în Centrul Nou
    Tinerii sătmăreni care vor sărbători Revelionul în cluburi nu vor avea mult de cheltuit pe bilet, însă vor primi din partea casei doar băuturi fără alcool, servite de muzica mixată de un DJ. Preţurile biletelor variază între 50-100 de lei. Cei care doresc doar să viziteze localul, vor avea această posibilitate, însă fără masa asigurată.
    Sătmărenii care aleg să nu își petreacă noaptea dintre ani la restaurant, au posibilitatea să iasă în Centrul Nou, unde vor avea loc mai multe programe artistice, precum și tradiţionalul foc de artificii. Primăria și Consiliul Județean vor oferi și în acest an un program bogat, încercând să scoată sătmărenii din case la trecerea dintre ani.

    Silvia Cseh

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE