More

    Nicolae Dumuţa este noul director al DSVSA Satu Mare

    dumuta

    Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare a avut, în ultima perioadă, mai mulţi directori. În toamnă, fostul director Corneliu Ceică a fost detaşat la Bucureşti, acesta fiind înlocuit cu Laurenţiu Adonis Dragnea, a cărei detaşare a expirat la data de 31 decembrie 2013. La reluarea activităţii, în data de 6 ianuarie, la conducerea instituţiei a revenit Corneliu Ceică, însă o zi mai târziu, în data de 7 ianuarie, acesta a fost detaşat din nou la Bucureşti, iar directorul adjunct, Dumitru Pintea, a preluat prerogativele de director general.

    Acesta nu a deţinut aceste prerogative decât o singură zi deoarece ieri, 8 ianuarie, a fost numit, prin delegare de atribuţii, noul director al DSVSA, în persoana lui Nicolae Dumuţa. Ordinul de delegare, semnat de directorul ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a ajuns ieri, în jurul orei 12, la sediul DSVSA, şi prevede că Nicolae Dumuţa va îndeplini atribuţiile de director executiv pentru o perioadă de maxim 6 luni.

    Nicolae Dumuţa a ocupat până acum funcţia de consilier superior în cadrul DSVSA Satu Mare şi îşi doreşte o atmosferă de lucru plăcută în cadrul instituţiei şi îndeplinirea tuturor obiectivelor.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE