More

    Fotbalul judeţean în linie dreaptă

    8-martie-18-martie-1

    Pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii a IV-a, ediţia 2013-2014, au intrat în linie dreaptă. Dacă unele echipe se chinuie să supravieţuiască, altele au făcut transferuri pe bandă rulantă. Formaţiile de top aşteaptă cu interes startul, mai ales că majoritatea dintre ele au adus jucători importanţi.

    În seria A, liderul Turul Micula, oarecum surprinzător, nu se laudă cu transferuri. Însă, după spusele antrenorului Milu Petric, pe ultima sută de metri se vor perfecta câteva transferuri care să menţină echipa în top.

    Victoria Apa s-a despărţit de doi jucători de bază, portarul Dobrai şi atacantul Berci, care s-au transferat la Someşul Oar. Însă au venit: portarii Şteţca şi Takacs, Talpoş de la Medieşu Aurit, Ciorcaş de la Olimpia, Tulici din Baia Mare şi Raul Ritli de la juniorii republicani ai LPS-ului.

    În seria B, Someşul Oar s-a întărit cu cei doi jucători menţionaţi mai sus plus mijlocaşul Mezei venit de la FC Olimpia 2.

    Schwaben Cămin, despărţită de Oar doar de golaveraj, va merge pe aceeaşi echipă experimentată din tur. În plus, în pauza de iarnă, atacantul Ciocotişan a ajuns în probe la Olimpia.

    De menţionat că primele şase clasate din fiecare serie, la finalul acestui sezon, vor alcătui Liga de elită, conform celor prezentate în cadrul ultimei Adunări Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare. Tocmai de aceea, majoritatea echipelor din partea de sus a clasamentului au ca obiectiv clasarea pe locurile 1-6.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE