More

    Liderul Micula se împiedică la Medieş

    fotbal

    Fotbalul judeţean s-a reluat la sfârşitul săptămânii care s-a încheiat. Şi nu oricum, ci cu mai multe neprezentări şi surprize. Turul Micula, liderul seriei A, s-a împiedicat la Medieşu Aurit, iar Schwaben Cămin a pierdut la Unirea Tăşnad.

    Echipa pregătită de Milu Petric rămâne pe primul loc în seria A, la un singur punct în faţa echipei Talna Oraşu Nou, care a învins pe teren propriu Sportul Botiz cu 5-2. Victoria Apa se menţine în plasa liderului după victoria de acasă cu Recolta Dorolţ. Energia Negreşti nu a jucat pentru că Voinţa Babţa nu s-a prezentat şi probabil gazdele vor câştiga cu 3-0 la masa verde. De asemenea, Cărăşeu, ca echipă gazdă (!), nu s-a prezentat la confruntarea cu penultima clasată Unirea Păuleşti. Un caz aproape nemaiîntâlnit ca echipa gazdă să nu se prezinte!

    În seria B, şvabii din Cămin au pierdut la Tăşnad şi pierd locul doi. De acest lucru a profitat Someşul Oar, care a condus cu 2-0 pe teren propriu, dar oaspeţii din Urziceni s-au prezentat cu doar şapte jucători, astfel că în minutul 14, jocul a fost întrerupt pentru că echipa din Urziceni a rămas în şase jucători. Viitorul Vetiş se apropie la un punct de lider, după victoria cu 8-0 din meciul cu Stăruinţa Berveni. Aşadar se anunţă un retur interesant în fotbalul autohton, iar lupta pentru primul loc rămâne deschisă.

    Seria A
    Medies – Micula 0-0
    Olimpia II SM – Livada 6-0
    Negresti – Babta (neprezentare Babta)
    Orasu Nou – Botiz 5-2
    Odoreu – Crucisor 3-2
    Caraseu – Paulesti (neprezentare Caraseu)
    Apa – Dorolt 3-2
    Lazuri – Doba 0-4

    Seria B
    Sanislau – Moftinu Mare 1-0
    Vetis – Berveni 8-0
    Oar – Urziceni 2-0 (intrerupt min. 14)
    Piscolt – Foieni 0-0
    Andrid – Moftinu Mic 3-0
    Tasnad – Camin 2-0
    Petresti – Decebal 0-1
    Ciumesti – Capleni 1-3

    clasament

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE