More

    Răzvan Burleanu este noul preşedinte al FRF

    2

    Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru şefia FRF, reuşind să îl învingă, în turul al doilea, pe contracandidatul său, Vasile Avram. Numărătoarea voturilor a fost reluată de mai multe ori, din cauza unor nereguli.

    Procedura de numărare a voturilor a fost repetată de mai multe ori, din cauza unor nereguli. La ultima numărătoare s-au înregistrat 175 de voturi, deşi, în sală, sunt doar 173 de membri afiliaţi.

    La al doilea tur de scrutin, reprezentanţii cluburilor, la propunerea lui Răzvan Burleanu, au scris pe biletele de vot numele candidatului pe care doresc să-l voteze, spre deosebire de primul tur, când, pe buletine erau trecute numele candidaţilor.

    După primul tur, Răzvan Burleanu a primit 72 de voturi, iar Vasile Avram 59.

    Al treilea candidat a fost Gheorghe Chivorchian, cu 29 de voturi, în timp ce fostul fotbalist Sorin Răducanu nu a primit niciun vot. Cei doi au ieşit din cursa pentru preşedinţia FRF.

    Treisprezece buletine de vot au fost anulate.

    Înaintea votului, Marcel Puşcaş s-a retras din cursa pentru preşedinţia FRF şi a solicitat membrilor afiliaţi care doreau să-l voteze să-l aleagă pe Răzvan Burleanu.

    Votul a început cu reprezentanţii cluburilor din Liga I, în ordine alfabetică, urmaţi de cei din liga secundă, liga a treia, cluburile de juniori, futsal şi feminine.

    La vot au participat 173 de membri afiliaţi din 224.

    La alegerile pentru şefia FRF a participat şi un reprezentant al Pro Democraţia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE