More

    VIDEO/FOTO. Gestul sătmărenilor, uluitor. Gemele părăsite, ajutate

    Sătmărenii au mai demonstrat încă odată, dacă mai era nevoie, că știu să se mobilizeze atunci când trebuie să dea o mână de ajutor. Cel mai elocvent exemplu este cel al celor două gemene din Petrești, părăsite de părinți și crescute de o bunică dintr-o pensie de doar 500 de lei.

    Sătmăreanca Andreea Laszlo, alături de Timea Gergely, Sergiu Iacos și Tomas Tolgyi, le-au vizitat astăzi pe gemene, le-au adus câteva ajutoare și au realizat și un scurt filmuleț prin care să prezinte casa în care trăiesc gemenele și bunica lor.

    ”Dragi prieteni, azi am fost la gemenele de care v-am scris în urmă cu câteva zile. Am realizat și o scurtă filmare pentru a vă arăta condițiile în care trăiesc fetele și bunica lor.

    Împreună cu Timea Gergely, Sergiu Iacos și Tomas Tolgyi am hotărât să facem tot posibilul pentru a le oferi condiții mai bune de trai, așadar cei care doresc să ne sprijine pe acest drum sunt rugați să ne contacteze. Vă putem oferi și detalii mai multe despre această minunată familie, care are nevoie de ajutorul nostru.

    Închei prin a vă mulțumi celor care vați implicat deja. Cu ajutorul vostru am reușit să le oferim o mică bucurie acestei familii. Am rămas plăcut impresionată de faptul că s-au implicat și persoane din județul Maramureș (băieți, gestul vostru e deosebit)!

    Pe această cale, doresc să mulțumesc și presei locale care s-a mobilizat și a făcut un material despre această acțiune”, a declarat Andreea Lazlo.

    Cei care vor să leajute pe gemene pot lua legătura cu Andreea Laszlo AICI.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE