More

    VIDEO/FOTO. Accident mortal. Impact frontal. Un bărbat a decedat

    Un cumplit accident de circulație, soldat cu decesul unui bărbat, s-a produs astăzi, în jurul orei 13.00, pe DN 19, între Aeroclubul Satu Mare (Aeroportul Vechi) și curba de dinainte de Aeroportul Nou. Două mașini s-au ciocnit frontal, două persoane rămânând încarcerate.

    Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, din motive neelucidate, un șofer în vârstă de 75 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism Skoda Fabia, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism  Skoda Octavia care circula regulamentar din sens opus și la volanul căreia se afla un bărbat de 55 de ani, ambii fiind sătmăreni.

    Impactul a fost crunt. Șoferul de 75 de ani a rămas încarcerat în autoturismul Skoda Fabia. Mașina Skoda Octavia s-a răsturnat pe câmp. Șoferul acesteia a fost rănit grav, iar soția acestuia a suferit răni ușoare, ambii fiind transportați la spital de ambulanțele SMURD venite la fața locului.

    În schimb, șoferul în vârstă de 75 de ani, după ce a fost descarcerat, s-a constatat că acesta decedase. Polițiștii sosiți la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

    Există posibilitatea că bărbatul în vârstă de 75 de ani să fi suferit un infarct, astfel că a pierdut controlul asupra mașinii care a pătruns pe contrasens.

    Trupul neînsuflețit al bărbatului decedat a fost transportat la Morgă pentru autopsie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE