More

    Proiectul “KARATE TOKYO 2020”

    2

    Lotul de performanta al AJK se va antrena gratuit in incinta aquapark–ului AQUASTAR Satu Mare.

    Asociatia Judeteana de Karate Satu Mare a pornit proiectul ”KARATE TOKYO 2020”. In prima faza conducerea asociatiei a facut o preselectie intre sportivii cluburilor de karate din judetul Satu Mare membre ale AJK. Din cei 150 de karateka prezenti la preselectie, in final au fost selectati 18 karateka de la diferite categorii de varsta si sex. Adica avem sportivi de la categoriile de varsta minicadeti, cadeti, juniori si seniori la probele kata si kumite.

    Presedintele AJK –Magos Robert: “Am incheiat un PARTENERIAT intre conducerea AquaPark – AquaStar Satu Mare si Asociatia Judeteana de Karate Satu Mare, parteneriat care ii da posibilitatea lotului de karate WKF –AJK al judetului Satu Mare sa se pregateasca in incinta strandului GRATUIT.

    La AquaStar vom face antrenamente specifice karate-ului in bazin (tehnici de karate executate sub apa, inot, imbunatatirea fortei fizice si psihice etc.). Incercam sa oferim acestor sportivi posibilitatea de a se antrena in conditii deosebite, demne pentru sportivii de performanta. Asadar, karateka lotului de performanta AJK vor avea tot ceea ce le trebuie pentru o pregatire cat mai profesionista”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE