More

    Un nou 15-0 în Liga a 4-a!

    După succesul Olimpiei din weekend de la Dumbrava cu 15-0, miercuri seara la Căpleni am înregistrat același scor ”astronomic” și în restanța dintre Fortuna Căpleni și CSM Satu Mare.

    Fără să forțeze prea mult, trupa lui Ritli a câștigat la scor de curtea școlii în fața unei echipe ce se adună doar pentru meciuri…Meciul de miercuri fiind pentru cei de la Fortuna un ”antrenament” în plus.

    Galben-albaștrii au marcat din toate pozițiile , iar portarul Oșan a punctat și el de la punctul cu var…Spre deliciul celor 100 de spectatori, Oșan a fost pus să repete execuția, iar veteranul din poarta CSM-ului a trimis mingea în plasă de două ori…S-a pus însă o singură dată pe tabelă…pentru 9-0!
    Gabi Cadar a marcat de șase ori, Schvarzkopf de două ori, Jakab de două ori, Nyilvan-3, Oșan și Faur câte un gol.

    Din păcate, acest sezon ne arată că fotbalul județean are nevoie din nou de o ligă a 4-a de elită. Acum, în cele trei serii avem trei, patru , poate cinci echipe care își propun să facă mai mult de un antrenament pe săptămână (la ora meciului oficial), iar diferențele pe tabelă par neserioase pentru o ligă a 4-a care trebuie să dea o campioană județeană și o posibilă promovată în liga a 3-a.

    Cât despre modul în care FRF-ul a răspuns, sau mai degrabă n-a catadicsit să răspundă, CSM-ului după acea ședință a Comisiei de recurs, într-un material viitor…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE