More


  Aurica Flonta şi-a dorit de mică să fie artistă!

  =

  Cititorii şi-ar dori să te cunoască mai bine! Spune-ne câte ceva despre tine.
  Bună, dragii noștri cititori, numele meu este Aurica Flonta, îmi place să cânt și să înveselsc lumea, dar în viaţa de zi cu z, sunt o soție și o mamă cu normă intreagă.

  Aurica, cum a început cariera ta?
  Cariera mea a început când aveam 13-14 ani. Am facut o pauză de 12 ani, timp în care mi-am făcut o familie frumoasă, iar în 2013 mi-am reluat activitatea de interpretă de muzică populară și de petrecere .

  Ai știut de la început că vei face asta în viață, sau ţi-ai fi dorit să devii altceva?
  Voiam să fiu artist de mică, tatăl meu a fost instrumentist în ansamblul Codruletul din Tăşnad, iar eu după moartea lui, am dorit să îi calc pe urme, de acolo din ceruri să se mândrească cu mine.

  Ai două fetițe minunate, sunt atrase de muzică, vor să fie ca și mama lor?
  Amândouă cântă foarte frumos, Kayla (cea mică) îşi doreste să cânte, dar nu neapărat muzică populară.

  Vara obişnuiati să mergeti în Italia la familia voastră, acum situaţia stă un pic altfel. Cum aţi simţit voi perioada aceasta, cum au simţit-o rudeniile voastre de acolo?
  Ne-a fost greu pentru că mama mea şi familia soțului fiind acolo am fi vrut să îi protejăm şi să îi aducem aici la noi , dar nu a fost posibil, vorbim zilnic cu toți.

  Cu cine ţi-ai dori să cânți pe aceeași scenă?
  Mi-ar plăcea mult să cânt alături de Andrea Voica și mulți, mulți alții.

  Cât de importantă este ținuta pentru un artist?
  În ziua de azi, din păcate este mult mai important cum apari, decât cum cânți, încerc mereu să apar exact cum îmi este starea de spirit, ador culoarea roșie şi albastrul.

  Aurica Flonta, compune?
  Aurica Flonta compune! Îmi place să îmi exprim prin rime trăirile din viaţa de zi cu zi şi să le împărtășesc prin cântece cu lumea care mă ascultă.

  Cum gestionezi răutăţile venite spre tine?
  Imi este greu şi acum să depășesc unele comentarii mai răutăcioase, dar totul trece mai uşor când văd că totusi sunt mai mulți oameni care mă iubesc decât cei care să zicem, nu mă agreează.

  Când crezi că se vor relua nunțile, așa cum au fost ele cândva ?
  Totul depinde de cum vor decurge lucrurile ,adică , dacă ne vom proteja și vom păstra distanțarea cerută de cei de sus , chiar şi anul viitor , dacă nu, atunci în doi ani , s-ar putea să revenim la evenimentele de odinioară.

  Ce ne poţi spune despre artistele din muzica populară, care apeleaza la operaţii estetice?
  Nu sunt împotriva chirurgiei plastice ,am aproape 38 de ani ,două nașteri ,nopțile nedormite şi stresul, şi-au lăsat urmele pe corpul meu. Din păcate văd multe domnișoare “ artiste” sub 30 de ani, care recurg la tot felul de injecții ,în buze ,pometi . Chirurgia asta non invaziva sau invazivă este ca un viciu ,odată ce iţi umpli buzele ,vei dori să îți umpli si pometii, apoi ridurile de la ochi şi tot aşa până nu te mai recunoaşte lumea.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img