More


  3 sfaturi pentru achiziția unui vestiar metalic cu ușile în Z

  - Advertisement -

  Dacă deții o afacere, mai mult ca sigur te-ai gândit până acum să faci o investiție într-un mobilier de calitate superioară. Un vestiar metalic cu ușile în Z poate fi util atât pentru depozitarea uniformelor de schimb, cât și a instrumentelor de serviciu. Acesta ajută angajații să își păstreze bunurile personale în siguranță și permite crearea unui mediu de lucru organizat. Iată 3 sfaturi pentru alegerea modelului potrivit!

  1. Ține cont de dimensiuni

  Vestiarele metalice cu ușile în Z au adesea construcția robustă, ceea ce permite utilizarea lor pe o perioadă îndelungată de timp fără intervenții. Cu toate acestea, dimensiunile pot fi variate și fiecare model se potrivește într-un alt spațiu.

  Dacă peretele din încăpere este lat, poți achiziționa un vestiar metalic cu 2 uși în Z, care să aibă măsurile de 400x450x1800 mm. Acest model costă 713,99 RON și vine la pachet cu 5 umerașe cadou și un set de 100 de botoșei.

  Îți dorești un vestiar cu mai multe compartimente? Alege unul prevăzut cu 6 posturi! Acesta are dimensiunile de 1200x500x1950 mm, greutatea netă de 62 kg și volumul de 1,17 mc. Produsul costă 2.434,73 RON, fiind aplicată o reducere de 376,07 RON la prețul inițial.

  2. Asigură-te că vopseaua este anticorozivă

  Dacă încăperea prezintă un grad ridicat de umiditate, pe suprafața exterioară a mobilierului metalic se formează rugină. Acest scenariu poate fi, însă, evitat atunci când vopseaua este tratată special împotriva agenților corozivi, în conformitate cu normele A.S.T.M.B. 117.64. Tratamentul poate fi și unul ignifug, acesta asigurând protecție la contactul cu focul.

  Un astfel de vestiar metalic de la Viamond.ro este fabricat în Italia și are garanția valabilă timp de 24 de luni. Modelul acesta dispune de diverse certificări, cum ar fi cel pentru rezistență la lichide sau la schimbări de temperatură. Un alt mod prin care poți reduce șansele de apariție a ruginii este cu ajutorul picioarelor de 15 cm, care permit o curățare eficientă în partea inferioară.

  3. Verifică dotările suplimentare

  În general, închiderea vestiarelor cu uși în Z se realizează printr-un sistem cu 2 chei, la care se atașează un mâner prevăzut cu gaură pentru lacăt. Cu toate acestea, poți solicita și adăugarea unui mâner antiefracție sau cu închidere în două mișcări.

  O altă opțiune utilă este cheia Master, care oferă posibilitatea de a deschide toate ușile în situațiile neprevăzute. Alege un vestiar metalic care să aibă nervuri longitudinale amplasate pe laterale și pe uși pentru o rigidizare sporită!

  Structura de rezistență a acestui model este realizată din tablă de oțel profilată, cu grosimea de 0,6 mm. Fantele de aerisire în acoperiș permit o circulație optimă a aerului și asigură un nivel de ventilație corespunzător. Pe lângă acestea, în interior se poate atașa o poliță de încălțăminte și un separator pentru hainele de schimb.

  De ce să cumperi un vestiar metalic în Z?

  În majoritatea industriilor, angajații au nevoie de un spațiu în care să-și depoziteze uniformele și bunurile personale. De aceea, este recomandată o investiție în mobilierul din metal. Achiziționează un vestiar cu ușile în Z urmând sfaturile de mai sus și te vei putea bucura de un mediu de lucru organizat!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img