More


  Top căutări Google în România în 2020

  =

   

  Topul celor mai populare căutări pe Google în România, în 2020, este condus de termenul “coronavirus”, de două platforme de educaţie la distanţă – Google Classroom şi Adservio -, dar şi de reţete culinare, cum ar fi cea pentru gogoşi, arată statistica anuală a companiei, publicată miercuri.
  Conform statisticii, restricţiile de circulaţie au generat interes pentru declaraţia pe proprie răspundere şi formularul STS.
  La nivel general, românii au întrebat pe Google în primul rând “ce este coronavirusul”, iar apoi “ce este pandemia” şi “ce este starea de urgenţă”. În plus, pentru a respecta măsurile de protecţie împotriva COVID-19, cei mai mulţi români au căutat pe Google “cum se poartă masca” şi au dorit să afle “cum se pune masca”.
  Totodată, utilizatorii români au vrut să afle toate detaliile despre coronavirus: “cum se manifestă coronavirus” şi “cum se transmite coronavirus”. În contextul în care mulţi români au stat în casă mai mult în 2020, aceştia au căutat pe Google “cum se face maiaua”, “cum se face drojdia” sau “cum se găteşte sparanghelul”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img