More


  Marian Buzila: “Consider ca fiecare dintre noi avem o misiune, suntem o energie trebuie doar sa găsim locul unde vibrăm și unde rezonăm.”

  - Advertisement -

   

  Cum a fost anul 2020 pentru Marian Buzila?
  Anul 2020 as putea spune că a fost un an cu o mare încărcătura emoțională , in ciuda faptului ca nu m-am bucurat de scenă și de public, am avut alte bucurii, văzându-mi copilul cum creste și cum ne jucam noi împreuna, aceste clipe consider ca nu le-as putea cumpara, așa ca m-am bucurat din plin de timpul petrecut cu familia.
  Ce ai invatat despre tine, in anul pandemiei?
  Despre mine as spune ca am învățat să am un control mai bun asupra mea și sa nu m-a las stăpânit de gânduri și sentimente care mi-ar putea transmite frica de a se termina totul și sa nu ma mai pot bucura de public și de scenă, mă consolez că toate vin la timp pentru cel care știe să aștepte.

  Ce ti-a lipsit cel mai mult in aceasta perioada?
  Aici am să raspund foarte pe scurt și cred că ați intuit deja, scena ,publicul , emoțiile .
  Daca ai fi nevoit sa te reorientezi profesional spre altceva , ce ai alege?
  Această întrebare este destul de profundă și am sa răspund foarte atent, nu am sa cred niciodată ca arta va dispărea de pe suprafața pământului , dacă chiar se va întâmpla acest lucru înseamnă ca va dispară și omenirea, eu nu îmi închipui o viața fără muzica , fără dans, fără artă. Chiar v- as ruga sa va puneți aceasta întrebare și dumneavoastră, cum ar arăta viața fără muzică?

  Cum crezi va fi anul acesta, va reintra totul in normal?
  Anul acesta am speranțe ca lucrurile se vor îndrepta , nu știu in ce măsura dar cu siguranță ne vom bucura mai mult de libertate dar, nu mai mult de cât am avut-o înainte .

  Artistii au nevoie de public, de aplauze, de apreciere?
  Sigur ca da! Artiștii au nevoie de aplauze , de confirmări , de aprecieri, pentru ca cel mai bun profesor este publicul, el este primul care îți da curajul de a merge înainte dar totodată, el este cel care te avertizează ca ceva nu faci bine, asta dacă tu ca artist ai timp și capacitatea de a le pune cap la cap.

  Cat de activ esti in on-line? Crezi ca este important sa fi prezent acolo?
  De activitatea mea online as putea spune ca nu e una abuziva, ba din contra, postez destul de rar, iar dacă m-ați întrebat dacă este important sa ai activitate online as răspunde ca da este important, dar vreau sa va spun că niciodată nu voi reuși ca artist sa transmit emoția prin intermediul online ca și atunci când voi cânta live și lumea m-a va auzi pe viu in acel moment, in acel loc. Online-ul îl folosesc doar sa nu fiu uitat.

  Ce mare dorinta ai?
  Marea mea dorință este ca lucrurile sa revină la normal și aici nu m-a refer la cum a fost viața dinainte de pandemie, ca viața dinainte de pandemie as putea spune ca nu a fost tocmai una normala, de ce spun asta, pentru ca nu ne mai cunoșteam valorile, toți eram mereu pe fuga și prea puțin ne dedicam vieții noastre, sper că am învățat ceva in pandemia asta, sa știm sa trăim simplu sa ne bucurăm uni de alții , pentru ca scopul vieții este sa trăim fericiți.

  Ce incerci sa imbunatatesti zi de zi la tine? Iti reuseste?
  Am foarte multe de îmbunătățit , așa că, câteodată mai și reușesc.

  Daca ar fi sa dai un sfat unui copil despre viata,ce sfat i-ai da?
  Dacă ar fi să dau un sfat unui copil și nu neaparat unui copil ci oricui, as putea sa dau sfaturi doar din trăirile mele, doar prin ce am trecut eu, aici depinde și de tema discuției, dacă ar fi vorba de un sfat general aici as putea spune ca “ nimic în viată nu este întâmplător si să faci in viață tot ceea ce te face fericit și să știe că nu are voie să se opreasca din a caută fericirea și a face lucruri care îi dau satisfacție”
  Consider ca fiecare dintre noi avem o misiune , suntem o energie trebuie doar sa găsim locul unde vibrăm și unde rezonăm.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img