More


  Declarații despre tragedia de la Pitești

  - Advertisement -

  Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat astăzi, cu privire la cazul de la Pitești, că toți oamenii sunt egali în fața legii și că nu este just să se pună semnul egal între evenimentul de la Pitești și restul acțiunilor desfășurate de către Poliția Română.

  „Nu este corect să se pună semnul egal între evenimentul de la Pitești și restul acțiunilor desfășurate de către Poliția Română. Este greșit să generalizăm, pentru că zilnic în țară avem mii de intervenții ale Poliției Române, care se desfășoară corect, în urma cărora sunt salvate vieți”, a spus Lucian Bode.

  Un bărbat care consuma alcool pe terasa unui restaurant din Piteşti şi a refuzat să părăsească zona, când i s-a solicitat acest lucru, în condiţiile în care în bucătăria localului a izbucnit un incendiu, a fost evacuat cu forţa de pe terasă. În acel moment, el a intrat în stop cardio-respirator, iar  manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Bărbatul în vârstă de 63 de ani, a murit la scurt timp după ce a fost pus la pământ de poliţişti.
  Doi poliţişti au fost reţinuţi în acest caz, ei fiind cercetaţi pentru purtare abuzivă , fiind schimbată încadrarea juridică.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img