More


  Marcel Ciolacu, atac dur la coaliție: “Patru ore de „terapie pe ciolan”, asta fac Cîţu şi toată şleahta sa de iresponsabili”

  - Advertisement -

  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liderii partidelor din coaliţía de guvernare că, în loc să guverneze, stau câte patru ore în „terapie pe ciolan” şi le cere să lase „păruiala gingaşă” şi să adopte cel puţin şase măsuri concrete şi urgente „pentru a stopa prăbuşirea totală” a României.

  Președintele PSD cere finanţarea urgentă cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru secţiile ATI
  “4 ore pe zi de <terapie pe ciolan>! Asta fac <partenerii> de Coaliţie în loc să guverneze! România reală este în colaps. Românii ştiu şi simt asta, dar trebuie ca şi Cîţu şi toată şleahta sa de iresponsabili să ştie ceva: că nu mai pot continua aşa. Să lase păruiala gingaşă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.
  El cere guvernanţilor să adopte cel puţin şase măsuri concrete şi urgente „pentru a stopa prăbuşirea totală”, respectiv testare extinsă şi anchete epidemiologice pe bune pentru oprirea răspândirii virusului, facilitarea accesului la vaccin prin înfiinţarea de micro-centre de vaccinare în toate localităţile, implicarea activă a celor peste 11 mii de medici de familie şi a Bisericii pentru dublarea capacităţii de vaccinare şi finanţarea urgentă cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru secţiile ATI de unde s-au tăiat masiv bani şi pentru achiziţia urgentă de medicamente pentru spitalele care nu mai au cu ce să trateze pacienţii.

  Ciolacu solicită alocarea de bani către companii pentru salvarea economiei
  De asemenea, liderul PSD solicită deblocarea urgentă a sumei de 1 miliard de euro promisă către companii pentru salvarea economiei şi a locurilor de muncă, măsuri de sprijin dedicate persoanelor vulnerabile pentru a compensa explozia preţurilor şi a cursului valutar, precum şi achitarea restanţelor de peste 1,2 miliarde de lei la subvenţiile pentru agricultură, precum şi a ajutoarelor pentru creşterea animalelor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img