More


  Produse de curățenie profesionale, pentru rezultate cu adevărat vizibile!

  - Advertisement -

  Dacă deții o afacere în domeniul HoReCa, mai mult ca sigur știi deja cât de importantă este curățenia. Totuși, majoritatea substanțelor de pe piață nu produc rezultate pe măsură așteptărilor. De aceea, este necesar să alegi un magazin care comercializează produse din ingrediente naturale și care nu distrug suprafețele. Acestea au amprenta de carbon redusă și nu afectează mediul înconjurător. Iată ce trebuie să știi despre ele!

  Care este diferența între curățenie și dezinfectare?

  Deși ai putea crede că dezinfectanții sunt tot produse de curățenie, acest lucru nu este adevărat. Prima categorie este creată pentru îndepărtarea virusurilor și a bacteriilor, în timp ce a doua are rolul de a elimina murdăria, grăsimea și petele. Prin urmare, este important să acorzi atenție conținutului prezentat și să te asiguri că nu o să deteriorezi zona.

  Unele produse de curatenie profesionale sunt concepute în mai multe scopuri. Acestea poartă denumirea de “detergenți universali” și reprezintă o alternativă potrivită pentru cei ce nu dispun de un buget prea generos. Pe de altă parte, uneori, trebuie să apelezi doar la soluții specifice. Spre exemplu, dacă nu poți îndepărta o pată de ulei, s-ar putea să ai nevoie de un degresant 5k. Acest produs are o formulă specială, care combate depunerile excesive și depozitele de același tip.

  Cum să aplici produsele de curățenie profesionale?

  Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să citești cu atenție instrucțiunile de pe etichetă. Aceasta conține îndrumări, precum și contraindicații. Nu există o metodă perfectă de aplicare, iar rezultatele diferă în funcție de fiecare suprafață. Spre exemplu, o substanță ar putea reacționa foarte bine pe lemn, în timp ce alta se potrivește doar pentru gresie sau marmură.

  Concentrația poate fi puternică, ceea ce înseamnă că trebuie să adaugi apă pentru a dilua produsul. Pardoseala se curăță cu ajutorul unui mop, iar murdăria de pe suprafețele verticale se îndepărtează prin intermediul unui burete. Înainte de a folosi detergentul, echipează-te în mod corespunzător. Ai nevoie de mască și mănuși de cauciuc pentru a evita contactul cu pielea. În acest fel, te protejezi de arsuri și nu o să ai reacții alergice.

  Nu uita de faptul că geamurile și oglinzile pot fi zgâriate ușor. Suprafețele din sticlă se curăță prin utilizarea unor produse de curățenie profesionale care nu formează aburi sau depuneri de calcar. Alege un detergent biodegradabil, care să nu lase urme și să formeze un înveliș protector față de mizerie. Înmoaie o lavetă din microfibră în soluție diluată cu apă, apoi stoarce cantitatea excesivă și curăță fiecare zonă cu mișcări circulare. Încearcă să nu folosești șervețele umede, deoarece lichidul acestora atrage praful și nici nu sunt la fel de eficiente.

  De unde să achiziționezi produse de curățenie profesionale?

  Industria HoReCa are multe provocări, iar exigențele clienților pentru serviciile tale sunt pe măsură. Prin urmare, acest tip de afacere nu poate neglija curățenia. Indiferent că deții o cafenea, un restaurant sau un business similar, ai nevoie de produse de curățenie profesionale de la un producător autorizat ca dezinfectanti.ro. Acestea au ingrediente active din plante și te ajută să protejezi mediul înconjurător de riscuri. Comandă online și beneficiezi de livrare rapidă direct la ușa biroului tău!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img