More


  Nu îți face griji, ești la fel de feminină și cu sutienele de alăptare!

  - Advertisement -

  Perioada postnatală vine cu numeroase modificări ale stilului de viață și ale stării de spirit. Garderoba nu îți mai zâmbește la fel ca înainte și pare din ce în ce mai greu să găsești îmbrăcămintea care să te mulțumească pe deplin. Probabil asta se întâmplă și în cazul lenjeriei intime, care nu mai îndeplinește nevoile corpului tău.

  Dacă treci prin astfel de situații, nu îți face griji, deoarece acum există articole create special pentru a asigura tot confortul și suportul mămicilor. Ce ai zice de niște sutiene alaptare care să scoată în evidență feminitatea și frumusețea ta?

  Poate vei spune: “Hm, n-au cum!”. Ca să te lămurești, aruncă o privire pe catalogul produselor de lenjerie și convinge-te singură de calitățile deosebite ale acestora. Nu doar materialele prietenoase cu pielea te vor atrage, dar și modelele moderne de sutiene pentru alăptare croite pentru ca tu să ai cea mai bună stare atunci când le porți.

  Trebuie să recunoști că bumbacul și dantela fac o echipă trăsnet și imbatabilă atunci când vine vorba de comoditate și eleganță. Bumbacul este deja recunoscut în întreaga lume pentru proprietățile sale hipoalergenice, pentru respirabilitate și durabilitate, iar sutienele pentru alăptare au la bază acest material.

  Cupele sunt realizate astfel încât să fie utilizate cu succes și în profilaxia mastitei sau în micșorarea stazei laptelui în sâni. Purtarea acestor sutiene este recomandată atât în perioada de sarcină, cât și în cea de alăptare, datorită proprietăților specifice de susținere și modelare delicată. Vei avea asigurat tot confortul de care au nevoie sânii pentru a te bucura de o sănătate optimă.

  Croiala este de asemenea deosebită, contribuind la funcția de susținere a sânilor și îndeplinind toate standardele de calitate și recomandările medicale. Deși gama de sutiene pentru alăptare a fost gândită pentru a rezolva problemele inerente din timpul sarcinii și pe cele de după naștere, nu s-a neglijat deloc nici aspectul acestora.

  Printre cele mai îndrăgite modele sunt cele cu cupe ce se desfac ușor cu o singură mână. Datorită acestui sistem, vei putea realiza alăptarea discret și cu ușurință, indiferent de locația în care te-ai afla. Cupele detașabile permit atașarea rapidă a bebelușului la sân, fără a mai fi necesară îndepărtarea completă a sutienului.

  Vei scăpa de grija articolelor incomode, care parcă îți dau bătăi de cap de fiecare dată când trebuie să îl hrănești pe micuțul tău. Mai mult decât atât, atunci când porți sutiene pentru alăptare, poți regla circumferința extrem de ușor, iar sistemele de desfacere ale cupelor pot fi accesate comod.

  Sutienele modelatoare asigură, fără nicio îndoială, o stare de bine de neegalat. Au o croială simplă, cusăturile sunt plate, iar lipsa inserțiilor metalice elimină orice presiune suplimentară. La bază sunt dotate cu o bandă de susținere a sânului, ce nu îi permite acestuia să cadă peste marginea sutienului. Va fi împiedicată astfel blocarea canalelor lactofore și apariția umflăturilor sau a durerilor de la nivelul sânilor.

  Orice femeie își dorește să se simtă frumoasă în orice etapă a vieții ar fi. Articolele vestimentare destinate mămicilor au în vedere acest lucru mai mult ca niciodată. Probabil ești sătulă de sutienele banale de până acum, care păreau să nu aibă nimic feminin în structura lor. Stai fără grijă, acum poți opta și pentru modelele de sutiene alaptare lucrate într-un stil modern, de un alb delicat sau negru elegant, cu sau fără dantelă și cu cupe fără cusături deranjante. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți alegi modelul preferat și să te bucuri de avantajele unui produs premium.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img