More


  Angajarea în videochat în Iași, rezolvarea tuturor problemelor tale!

  - Advertisement -

  2020 a fost anul care a marcat sosirea în Iași a celei mai importante companii din domeniul videochatului: Studio20. Cu adresa pe Șoseaua Sărărie, numărul 2, noul studio depășește, prin aspect și prin facilitățile oferite, orice imagine preconcepută.

  Fiecare cameră are o tematică unică, specială, la crearea ei fiind avute în vedere două obiective esențiale. Pe de o parte, designul a fost gândit astfel încât să ofere posibilitatea transpunerii în realitate a fanteziilor membrilor site-urilor de divertisment pentru adulți.

  Pe de altă parte, s-a dorit ca fetele care aleg să facă videochat în Iași să aibă parte de un spațiu în care să beneficieze de cea mai bună tehnologie și în același timp să se simtă confortabil și să se poată relaxa. Doar angajații care au o stare de spirit bună dau cel mai bun randament!

  Astfel, oricine dorește să înceapă să lucreze într-un studio de videochat Iasi are acum la dispoziție cel mai bun cadru posibil și va beneficia de experiența și sprijinul unei companii care, în ultimii ani, a obținut cele mai importante premii pe plan internațional. Iată în ce mod îți poate rezolva orice probleme decizia de a deveni model!

  Independența financiară devine realitate!

  Chiar dacă ești lipsită de experiență în domeniu, vei avea ocazia să câștigi, încă de la început, sume considerabil mai mari decât salariul mediu pe economie. Astfel, în primele trei luni de activitate ca model de videochat în Iași, vei primi, garantat, un venit minim de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanțele realizate pe site-urile de profil, care e de așteptat să nu fie foarte mari în această perioadă de început.

  Apoi, pe măsură ce capeți experiență și dobândești un cerc de admiratori fideli, beneficiezi deplin de avantajele unui sistem de bonificații bine pus la punct. Fiecare fată primește un comision standard brut de 50% din câștiguri, căruia i se pot adăuga o serie de comisioane consistente, după cum urmează:

  • 5% pentru 100 de ore lucrate într-o perioadă, inclusiv streaming mobil și apeluri video,
  • încă 5% pentru câștiguri de minimum 15 000 de euro realizate într-o perioadă;
  • 5% pentru un comportament online perfect;
  • un alt comision de 5% pentru o rată de conversie bună, adică pentru vizitatorii care se înscriu din camera ta de chat;
  • 5% pentru parteneriat pe termen lung, comision plătit în luna iunie a fiecărui an pentru întregul an precedent.

  Transparență și legalitate

  Toate aceste venituri de care ai parte ca model de videochat în Iași sunt obținute în condiții de legalitate deplină. Prin urmare, nu vei avea niciodată probleme cu statul și, în plus, vei beneficia de avantajele firești pentru un cetățean care plătește impozite și taxe.

  Chiar în prima zi de activitate ți se oferă un contract de artist-interpret în care sunt trecute clauze referitoare la drepturile și obligațiile fiecărei părți. Apoi, aceeași transparență există și la efectuarea plăților, adică la fiecare două săptămâni.

  Orice sumă de bani pe care o primești în contul ales de tine este însoțită de un document adițional în care sunt trecute toate informațiile necesare: cât s-a încasat pe fiecare site în parte, suma totală, comisionul, taxele și impozitele plătite.

  Astfel, ca model de videochat Iasi ai șansa de a câștiga bani mulți, respectând legea în totalitate. Pentru a vedea toate avantajele pe care ți le oferă această carieră, contactează cu încredere Studio20!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img