More


  Imagini din orașele atacate. În Kiev oamenii încearcă să fugă din oraș, ieșirea este blocată de coloane de mașini

  - Advertisement -

  Ucrainenii sunt șocați și îngroziți de ceea ce li se întâmplă. În Kiev se aud sirenele, iar oamenii fug din oraș. Au apărut imagini cu coloane uriașe de mașini care au blocat autostrada la ieșirea din Kiev. Între timp, alții s-au adăpostit în stațiile de metrou sau se roagă în genunchi pe străzi. 

  Scene dramatice în orașele atacate, ucrainenii se roagă pe stradă sau fug din oraș. Ieșirea din Kiev e blocată de coloane de mașini.

  Mai mulți oameni din Kiev s-au grăbit spre stațiile de metrou subterane pentru a se adăposti. Alții s-au urcat în autobuze pentru a părăsi orașul. În Kiev s-au auzit sirenele, iar mai multe imagini arată coloane uriașe de mașini care blochează o autostradă în timp ce oamenii fug din oraș, scrie BBC.

  Pe rețelele sociale oamenii transmit mesaje în care spun că sunt panicați și că încearcă să ajungă cât mai repede în adăposturi anti-aeriene și în subsoluri. Reporterii au filmat grupuri de oameni care se roagă pe stradă, îngenunchiați.

  Jurnalistul Guardian Luke Harding din Kiev a relatat pe Twitter că oamenii stau la coadă la bancomate. Cozi la bancomate sunt și în Mariupol.

  Între timp, corespondentul BBC pentru Europa de Est, Sarah Rainsford, a relatat că locuitorii din orașul Kramatorsk din regiunea Donbas din Ucraina sunt „șocați și îngroziți de ce ar putea urma”.

  “Oamenii au ieșit pe străzi noaptea trecută în acest oraș – fluturau steagul ucrainean. Au spus că acesta este țara lor și că nu pleacă nicăieri…. Nimeni nu poate să creadă că se întâmplă așa ceva cu adevărat.”, a relatat ea.

  Între timp, corespondentul BBC pentru Europa de Est, Sarah Rainsford, a relatat că locuitorii din orașul Kramatorsk din regiunea Donbas din Ucraina sunt „șocați și îngroziți de ce ar putea urma”.

  “Oamenii au ieșit pe străzi noaptea trecută în acest oraș – fluturau steagul ucrainean. Au spus că acesta este țara lor și că nu pleacă nicăieri…. Nimeni nu poate să creadă că se întâmplă așa ceva cu adevărat.”, a relatat ea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img