More  Mai mult decât un simplu coșuleț de bebe: iată cu ce accesorii vine în colet!

  - Advertisement -

  Un coșuleț de bebe este prima “căsuță” a micuțului tău, care oferă sentimentul siguranței într-un spațiu ce îi amintește într-o oarecare măsură de perioada intrauterină. Senzația de intimitate cu care s-a obișnuit până la nașterea sa va fi menținută și prin intermediul acestui produs, adaptarea la noul mediu făcându-se mai lin. Iată cu ce accesorii îl poți achiziționa!

  Huse lavabile și salteluțe detașabile

  Acest cocon confortabil, pe care bebelușii îl iubesc, poate fi utilizat în condiții excelente de cei cu vârsta între 0 și 8 luni. Fiind un loc în care copiii își petrec majoritatea timpului, este important ca orice cosulet bebe să fie curat și menținut în condiții igienice impecabile. În acest sens, salteluța detașabilă și husele fac ca întreținerea să fie foarte facilă. La acest avantaj contribuie și faptul că salteaua, fabricată din spumă cu memorie, vine însoțită de o husă din bumbac, ce poate fi spălată rapid. Produsul are atât în interior, cât și la exterior o husă detașabilă lavabilă, ceea ce ușurează cu mult munca mămicilor.

  Geantă de depozitare și transport

  Ca părinte, știi deja cât de important este să achiziționezi echipamente pentru bebeluși ușor de împachetat și transportat, mai ales atunci când nu beneficiezi de ajutor din partea altor persoane. Un coșuleț de bebe poate fi transportat fără probleme, oferindu-ți posibilitatea de a-l lua pe cel mic cu tine atunci când vizitezi familia și prietenii sau când călătorești. Geanta pentru depozitare și transport, prevăzută cu două bretele, poate fi purtată pe umeri, la fel ca un ghiozdan.

  Plasă împotriva insectelor, arcadă de jucării și copertină

  Variantele de coșulețe cu plasă împotriva insectelor și arcadă de jucării sunt demențiale. Pe lângă faptul că îl vor proteja, îi vor alunga momentele de monotonie datorită jucăriilor de pluș agățate în partea superioară. Foarte practice și ușor de transportat oriunde, sunt alegerea perfectă pentru un bebe fericit. Chiar dacă mergeți in vizite sau în concediu, micuțul se va simți mereu ca la el acasă.

  Ai grijă să așezi mereu acest culcuș textil pe suprafețe plane și stabile. Dacă ai în vizită persoane dragi, dornice să îți vadă copilașul, îl poți deplasa folosind un coșuleț bebe, găsindu-i un loc comod pe canapea, alături de voi.

  Cele mai mari coșulete, pentru un extra confort

  Ești în căutarea celor mai largi modele din această gamă? Atunci un Baby Nest XL, cu saltea dublă, este răspunsul dorinței tale. Dimensiunile asigură un confort sporit, iar cel mic va avea un somn liniștit. Datorită materialelor din bumbac și a celor două saltele cu spumă cu memorie, perioadele de somn sau de joacă vor fi excepționale. Produsul vine echipat cu o husă detașabilă din bumbac, atât în interior, cât și la exterior, precum și o geantă pentru depozitare și transport.

  Fiecare bebeluș este amator de somn și joacă. Avantajul unui coșuleț de bebe este că îl poți transforma rapid într-un spațiu distractiv în care să se amuze copios. Folosește cu încredere aceste produse dacă micuțul tău are până în 8 luni și alege dintr-o gamă atrăgătoare de nuanțe, modelul preferat. Culori precum cappuccino, bleu sau roz și imprimeurile cu arici sau curcubeie vor înveseli camera. Bebelușul tău se va simți relaxat și protejat de fiecare dată când va fi răsfățat în acest culcuș.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts