More

    Cum apreciaţi ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare?

    Andrei Nintaş, 34 de ani, agent comercial: “Demult nu m-am simţit atât de bine de Zilele Oraşului. Organizarea a fost foarte bună, au fost aduse formaţii de top, vremea s-a îmbunat către final, iar lumea s-a simţit extraordinar. Organizatorii merită toate laudele.”

    Marcela Oros, 29 de ani, secretară: “Concertele au fost extraordinare. Ştefan Bănică Jr. a oferit un spectacol de zile mari. Sătmărenii au dat buluc la scenă pentru a ajunge la concertul său. Mi-au plăcut mult şi concertele oferite de Puya şi DJ Project. Am avut parte de distracţie, nu glumă.”

    Vasile Mărcuş, 51 de ani, gestionar: “A fost cea mai bună ediţie de până acum. Totul a ieşit foarte bine. Păcat că scena cu folclor a fost mutată atât de departe, dar până la urmă a fost bine că lumea a putut ajunge acolo cu autobuzele. Programul a fost foarte bun la ambele scene.”

    Olah Hajnalka, 23 de ani, studentă: “Toată gaşca noastră a ieşit la concerte, în fiecare seară. Atmosfera a fost de-a dreptul electrizantă. Lumea s-a distrat cu mic, cu mare. Sper ca şi la anul să iasă o ediţie la fel de reuşită.”

    Mihaela Erdei, 42 de ani, vânzătoare: “Spre deosebire de alţi ani, sătmărenii au invadat pur şi simplu terasele. Cu toţii au simţit nevoia să sărbătorească de ziua oraşului lor. Totul a fost super, inclusiv focul de artificii de sâmbătă noaptea.”

    Valer Mădărăsan, 20 de ani, mecanic auto: “Demult nu m-am mai distrat atât de bine de Ziua Sătmarului. Programul a fost făcut pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Concursul de Miss a demonstrat că oraşul nostru este plin de fete care mai de care mai frumoase.”

    Florin Câcău, 39 de ani, muncitor necalificat: “Deşi vremea a fost schimbătoare, am ieşit în Centrul Nou cu toată familia. Ne-am întâlnit cu nişte prieteni şi am stat până după miezul nopţii la terase şi în faţa scenei. A fost foarte frumos totul.”

    Ionuţ Balog, 26 de ani, fără ocupaţie: “Nici măcar sărăcia nu ne-a împiedicat să ieşim în centru, să sărbătorim puţin şi noi. Pentru mine, Zilele Oraşului sunt singurele zile în care mă pot distra şi eu cu bani mai puţini. Nu îmi pot permite nici măcar să merg undeva în concediu, aşa că pentru mine e foarte important să mă distrez de Zilele Sătmarului.”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE