22 April 2018

Cum apreciaţi ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare?

Filed under: Sondaj |

Andrei Nintaş, 34 de ani, agent comercial: “Demult nu m-am simţit atât de bine de Zilele Oraşului. Organizarea a fost foarte bună, au fost aduse formaţii de top, vremea s-a îmbunat către final, iar lumea s-a simţit extraordinar. Organizatorii merită toate laudele.”

Marcela Oros, 29 de ani, secretară: “Concertele au fost extraordinare. Ştefan Bănică Jr. a oferit un spectacol de zile mari. Sătmărenii au dat buluc la scenă pentru a ajunge la concertul său. Mi-au plăcut mult şi concertele oferite de Puya şi DJ Project. Am avut parte de distracţie, nu glumă.”

Vasile Mărcuş, 51 de ani, gestionar: “A fost cea mai bună ediţie de până acum. Totul a ieşit foarte bine. Păcat că scena cu folclor a fost mutată atât de departe, dar până la urmă a fost bine că lumea a putut ajunge acolo cu autobuzele. Programul a fost foarte bun la ambele scene.”

Olah Hajnalka, 23 de ani, studentă: “Toată gaşca noastră a ieşit la concerte, în fiecare seară. Atmosfera a fost de-a dreptul electrizantă. Lumea s-a distrat cu mic, cu mare. Sper ca şi la anul să iasă o ediţie la fel de reuşită.”

Mihaela Erdei, 42 de ani, vânzătoare: “Spre deosebire de alţi ani, sătmărenii au invadat pur şi simplu terasele. Cu toţii au simţit nevoia să sărbătorească de ziua oraşului lor. Totul a fost super, inclusiv focul de artificii de sâmbătă noaptea.”

Valer Mădărăsan, 20 de ani, mecanic auto: “Demult nu m-am mai distrat atât de bine de Ziua Sătmarului. Programul a fost făcut pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Concursul de Miss a demonstrat că oraşul nostru este plin de fete care mai de care mai frumoase.”

Florin Câcău, 39 de ani, muncitor necalificat: “Deşi vremea a fost schimbătoare, am ieşit în Centrul Nou cu toată familia. Ne-am întâlnit cu nişte prieteni şi am stat până după miezul nopţii la terase şi în faţa scenei. A fost foarte frumos totul.”

Ionuţ Balog, 26 de ani, fără ocupaţie: “Nici măcar sărăcia nu ne-a împiedicat să ieşim în centru, să sărbătorim puţin şi noi. Pentru mine, Zilele Oraşului sunt singurele zile în care mă pot distra şi eu cu bani mai puţini. Nu îmi pot permite nici măcar să merg undeva în concediu, aşa că pentru mine e foarte important să mă distrez de Zilele Sătmarului.”

7 Responses to Cum apreciaţi ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare?

 1. Nu am fost la spectacolul de muzica populara si nici nu voi merge,atata timp cat acest spectacol asteptat cu mult interes de cei mai putin tineri a fost mutat (la dracu-n praznic). In rest totul a fost Ok. O intrebare pentru primar. La anul totul va fi organizat pe drumul Caeiului sau la padurea Cionchesti ?

  ioan
  3 iunie 2013 at 10:32
  Răspunde

 2. Foarte slaba organizarea, eu unul am iesit cu prietenii veniti din alte tari, dar nu a fost ceea ce ne-am dorit asa ca am stat doar cateva ore mai apoi am parasit p-ta 25 octombrie, din ce in ce mai slab.
  Parerea mea este ca ar trebui invitat un artist international de top decat aceste caricaturi de pe la noi .

  max
  3 iunie 2013 at 16:13
  Răspunde

 3. Normal ca sunt si pareri contra, dar mai sus le-ati postat doar pe cele pozitive. Din pacate toti cei care au spus ca a fost o organizare excelenta, in momentul cand autoritatile vor spune ca nu mai sunt bani la buget, toti vor spune in cor ca trebuia mai putina distractie, astfel banii erau folositi in alte scopuri( drumuri asfaltate, etc.

  gigi
  4 iunie 2013 at 11:36
  Răspunde

 4. PREA COSTISITOR.

  Diandra
  27 iunie 2013 at 07:16
  Răspunde

 5. ce-i baiu?

  lulu
  10 august 2013 at 17:31
  Răspunde

 6. JOS PĂLĂRIA! CHIAR DACĂ LA PARTEA DE MUZICĂ UȘOARĂ NU AM LUAT PARTE, A FOST COROBORAT CU ZILELE JUDEȚULUI, ANUL CU CEL MAI MARE NUMĂR DE VEDETE DE MARE CALIBRU DIN TOATE GENURILE … POATE DIN ÎNTREAGA ISTORIE A SĂTMARULUI. POATE CĂ ERA O CHESTIE SĂ RĂMÂNĂ POPULARA TOT LA LUCACIU, DAR PENTRU ASTA CRED CĂ TREBUIE SĂ-I MULȚUMIM VREUNUI MARE PILOS CARE STĂ PRIN ZONĂ , DAR CARE SE CULCĂ CU GĂINILE ȘI A PUS O VORBĂ BUNĂ LA PRIMĂRIE…

  NICU
  5 septembrie 2013 at 00:36
  Răspunde

 7. Cred ca ar fi timpul sa schimbati subiectul acestui sondaj…maine-poimanine se face anul si iar sarbatorim ziua orasului

  ciprian
  17 ianuarie 2014 at 11:43
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *