22 September 2019
Festivalul Berii Artizanale

Autobuze NOI pentru SĂTMĂRENI. Acestea vor fi puse în CURSĂ începând de MÂINE

Filed under: Locale |

trans1

Începând de mâine, sătmărenii vor avea posibilitatea să circule cu şase autobuze noi care au ajuns azi în curtea SC Transurban SA.

trans2

Noile autobuze, construite de Volvo, sunt climatizate, adică vor avea aer condiţionat, dar şi bine încălzite, astfel că vor crea un confort sporit pentru călătorii sătmăreni.

trans3

De asemenea, sunt armonizate cu legislaţia europeană în ceea ce priveşte persoanele cu handicap, fiind prevăzute cu rampe pentru călătorii cu dizabilităţi fizice.

trans4

Mai mult decât atât, pe aceste autobuze vor fi puse în funcţiune şi audiovoxurile, astfel că fiecare staţie va fi anunţată din timp pentru călători.

trans5

Patru dintre autobuze sunt de medii, având o capacitate 86 de locuri, din care 42 pe scaune, şi două autobuze articulate, cu o capacitate de 162 de locuri, din care 44 pe scaune.

trans6

Valoarea totală a investiţiei este de 598 de mii de lei. Directorul SC Transurban SA Satu Mare, Ionuţ Bujor, a afirmat că autobuzele vechi vor fi retrase în garaj şi ulterior casate, şi că se fac demersuri ca anul viitor Primăria Satu Mare să mai achiziţioneze încă cel puţin şase astfel de autovehicule de transport.

2 Responses to Autobuze NOI pentru SĂTMĂRENI. Acestea vor fi puse în CURSĂ începând de MÂINE

 1. Care noi???? sunt aduse din Germania second hand. Nu mai prostiti oamenii….

  Aftobuze
  17 November 2015 at 14:29
  Reply

 2. Autobuze noi? Din ce an? Cu numere de Sibiu? Circulate prin Germania, noi pentru Satu Mare?

  user
  18 November 2015 at 00:55
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *