More

    Autobuze NOI pentru SĂTMĂRENI. Acestea vor fi puse în CURSĂ începând de MÂINE

    trans1

    Începând de mâine, sătmărenii vor avea posibilitatea să circule cu şase autobuze noi care au ajuns azi în curtea SC Transurban SA.

    trans2

    Noile autobuze, construite de Volvo, sunt climatizate, adică vor avea aer condiţionat, dar şi bine încălzite, astfel că vor crea un confort sporit pentru călătorii sătmăreni.

    trans3

    De asemenea, sunt armonizate cu legislaţia europeană în ceea ce priveşte persoanele cu handicap, fiind prevăzute cu rampe pentru călătorii cu dizabilităţi fizice.

    trans4

    Mai mult decât atât, pe aceste autobuze vor fi puse în funcţiune şi audiovoxurile, astfel că fiecare staţie va fi anunţată din timp pentru călători.

    trans5

    Patru dintre autobuze sunt de medii, având o capacitate 86 de locuri, din care 42 pe scaune, şi două autobuze articulate, cu o capacitate de 162 de locuri, din care 44 pe scaune.

    trans6

    Valoarea totală a investiţiei este de 598 de mii de lei. Directorul SC Transurban SA Satu Mare, Ionuţ Bujor, a afirmat că autobuzele vechi vor fi retrase în garaj şi ulterior casate, şi că se fac demersuri ca anul viitor Primăria Satu Mare să mai achiziţioneze încă cel puţin şase astfel de autovehicule de transport.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE