More

    Comuna Dorolţ, de azi pe harta eşalonului trei!

    recolta

    Moment istoric pentru iubitorii sportului din comuna Dorolţ. Echipa de fotbal, Recolta va debuta azi în eşalonul trei iar de la ora 17 se anunţă sărbătoare mare la terenul comunal.

    Unul care a suferit modernizări în această vară iar ieri a fost montată şi noua tabelă…

    „Vrem să facem o sărbătoare la noi în comună. Oamenii de aici iubesc fotbalul şi cred că merită să se bucure de meciuri de calitate. Vă aşteptăm cu drag la Dorolţ” ne a spus Mihai Găman , primarul comunei Dorolţ.

    “Aşteptăm debutul cu emoţii. Întâlnim un adversar puternic. Pe lângă lotul din sezonul trecut, s-a mai întărit cu jucători de la FCM Baia Mare. Primele etape toate vor fi grele, chiar şi cu Hermannstadt, o echipă care se gândeşte chiar la Liga I. Nu mă plâng, încerc să găsesc soluţii, dar spun şi realitatea. Cu efort comun, cu unitate de grup, cu seriozitate, sperăm să fim acolo. Obiectivul echipei este menţinerea locului în Liga a III-a, iar individual ne dorim să promovăm jucători spre Olimpia. Avem o colaborarea bună, ne înţelegem bine cu cei din conducerea Olimpiei” a declarat antrenorul Mihai Sabău înaintea debutului său pe banca tehnică a unei echipe de liga a 3-a.

    portari: Daniel Oşan, Robert Rapolti, Cristian Stancovici.
    • fundaşi: Levente Vincze, Mark Csik, Ciprian Lauruk, Ciprian Rebegea, Arnold Drumar, Nandor Meşter, Igor Gîndea, Attila Mandi.

    • mijlocaşi: David Vicze, Laurenţiu Moldovan, Angelo Şimon, Flaviu Ionescu, Lauran Nemeş, Andrei Toma, Andrei Mureşan.

    • atacanţi: Horea Bîgiu, Daniel Pop, Daniel Jakkel, Eduard Bob, Raul Ştef, Richard Gulya, Thomas Goţ.

    • antrenori: Mihai Sabău (principal), Attila Mandi (secund), Daniel Oşan (portari).
    Echipa e pregătită de meciul de debut cu ACS Recea, iar antrenorul Mihai Sabău extrem de optimist.

    Recolta mizează pe jucători tineri şi se vrea a fi o rampă de lansare pentru tinerii fotbalişti sătmăreni spre eşaloanele superioare.

    Arbitrii meciului: Teodora Albon (Cluj-Napoca), Anghel Todea (Cluj-Napoca), Daniel Popa (Aiud). Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Attila Birtalan (Crasna).
    Programul primei etape din Seria 5:

    Iernut – ASA Tg. Mureş II
    Avântul Reghin – Cugir
    Ulmeni – Oşorhei
    Dorolţ – Recea
    Harmannstadt – Zalău

    Unirea Dej stă, iar meciurile FC Bistriţa – Unirea Jucu şi Gaz Metan II – Sănătatea Cluj s-au jucat ieri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE