More

    Bunul samaritean…bun de plată

    bursa-groapa

    Bursa zvonurilor semnala în urmă cu ceva timp faptul că un sătmărean cu simţ civic dar şi victimă a “craterului” de lângă Casa Albă din centrul oraşului s-a hotărât să îl astupe cum a putut şi ştiut el mai bine. Acesta şi-a scris numele, data şi faptul că el personal a “asfaltat-o – pietruit-o” din bugetul propriu.

    Toate bune şi frumoase însă bunul nostru samaritean riscă să fie amendat de Poliţie, pe motiv că ar fi intervenit la carosabil fără autorizaţie.N-ar fi singurul caz deoarece în urmă cu câțiva ani un alt sătmărean a fost amendat de Poliție cu 1200 de lei după ce a astupat gropile din faţa casei sale. El reclama faptul că din cauza trepidaţiilor de la TIR-uri casa i se zguduie şi a decis să pună mâna pe lopată. Un alt caz demn de semnalat a avut loc în acest an în judeţul Iaşi, când şase persoane au fost trimise în judecată tot pentru că au astupat gropile din drum, nemulţumiţi de lipsa de reacţie a autorităţilor.

    Spiritul civic însă n-a murit în Sătmar, dovadă că sătmărenii sunt hotărâţi să sară în ajutorul “asfaltatorului” dacă acesta va fi amendat, şi să plătească ei contravenţia… cu monede.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE