More

    Laura, învingătoare pentru sătmăreni

    Laura Bretan, românca de origini sătmărene a participat anul acesta la concursul „America’s Got Talent”, unde a avut o evoluție extraordinară. Videoclipurile cu prestațiile artistice ale sătmărencei au devenit populare pe internet, fiind apreciate de oameni din întreaga lume. De asemenea, Laura s-a numărat printre participanții preferați ai juraților concursului.

    Sătmăreanca a reușit, prin multă muncă și stăruință, să ajungă printre cei zece finaliști ai show-ului. Momentul artistic al Laurei a fost unul splendid, aceasta a interpretat cu măreție și sensibilitate melodia „O Mio Babbino Caro”. Din păcate, deși a fost extrem de aproape de marele premiu,  sătmăreanca nu câștigat. Pagina personală a artistei a fost, chiar și așa, plină de mesaje de încurajare și apreciere în care oameni din întreaga lumea îi transmiteau faptul că drumul ei nu se oprește aici.

    Laura Bretan nu a câștigat marele premiu de la „America’s Got Talent”, însă datorită curajului și a talentului, aceasta este o învingătoare pentru Sătmar și pentru întreaga Românie.

    laura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE