More

    Avansări în grad la IPJ Satu Mare

    politie

    La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, a avut loc ieri, o şedinţă festivă în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen, 9 ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie. La festivitate a participatcu Tamas Altfatter, subprefectul judeţului, care a transmis un mesaj de felicitare către toţi cei care zi de zi îşi dedică activitatea siguranţei cetăţenilor. S-a dat citire mesajului de felicitare transmis de către Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu. Florentin Vlad, şeful IPJ Satu Mare, a prezentat ordinul şi dispoziţia de înaintare în gradul profesional următor a celor 24 de poliţişti din cadrul IPJ Satu Mare.

    În gradul de comisar de poliţie a fost avansat subcomisarul de poliţie Buzea Adrian. În gradul de subcomisar de poliţie au fost avansaţi următorii inspectori principali de poliţie: Boitor Gheorghe -Sorin, Cucuiat Sorin-Octavian, Bretan Dorin-Adrian, Gherman Cristian Gheorghe, Grigoraş Lucian-Marcel-Nicu, Parasca Robert-Dan, Pastean Valeriu-Ovidiu, Popescu Mihai-Viorel.

    În gradul de inspector principal de poliţie a fost avansată inspector de poliţie Chiorean Liviana-Mihaela.În gradul de agent şef principal de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi şefi de poliţie: Geiger Nicolae, Momeu Stelian, Nagy Emeric, Pop Alin Vasile.

    În gradul de agent şef de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi şefi adjuncţi de poliţie: Chiş Cristian Nicolae, Costan Gheorghe Claudiu, Cucuiat Călin Dan, Mocan Cristian Nicolae, Pop Florin Gheorghe, Tarţa Daniel Dorel, Tăut Viorel Grigore.

    În gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi principali de poliţie: Andreica Dorel Cosmin, Ciora Florin Vasile, Jurju Rodica Felicia.

    În gradul de agent principal de poliţie a fost avansat agent de poliţie Vraja Gabriel Vasile.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE