More

    Prezentarea oficială a noii echipe de la CSM

    csm

    Baschetul feminin sătmărean vrea să revină în elită după două sezoane chinuite în Liga Naţională.

    Fosta dublă vicecampioană naţională a beneficiat de invitaţia Federaţiei Române de Baschet de a rămâne în ligă după retrogradarea ruşinoasă din primăvară iar acum porneşte la drum cu un nou proiect. Unul îndrăzneţ dacă luăm în calcul achiziţiile făcute şi mai ales ideea de a crea pe lângă echipa de primă ligă şi o academie pentru copii.

    Astfel cu fostul tehnician de la BC ICIM Arad, Jose Araujo adus la Satu Mare şi cu jucătoare experimentate în lot, CSM-ul porneşte la drum cu gânduri mari. În primul rând cu obiectiv clar intrarea în play-off şi, ce e mai important de a readuce lumea la sală. Iar dacă va fi şi cu o medalie la final, nu se va supăra nimeni…

    În această seară împreună cu specialist de la Teatrul de Nord şi nu numai, e pregătit un spectacol interesant de prezentare a jucătoarelor şi a staff-ului de la CSM…Totul va începe la ora 19,30 iar după câteva minute de spectacol va începe partida amicală dintre CSM Satu Mare şi SIRIUS Târgu Mureş.

    “ Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu suporterii noştri. Sperăm să vină lume multă la sală şi să ne susţină şi la acest meci şi apoi pe întreg sezonul.Am revenit cu mare drag acasă, CSM e ca şi familia mea şi mă bucur că avem iar o echipă ce se poate bate pentru primele locuri” spune căpitanul echipei, Andrea Olah-Orosz.

    Pe lângă Andrea Olah-Orosz la echipă au revenit şi alte sătmărence de lot national, Eniko Laza şi Flavia Ferenczi precum şi Adina Pop, Valentina Bolba şi Renata Szmutku. În plus din lot fac parte americancele Chastity Reed,, Morgan Batey şi Khadijah Wittington. Ultima revine practic la CSM după perioada ianuarie 2012- mai 2013 când a mai evoluat cu succes la Satu Mare şi a fost considerată atunci cel mai bun pivot din Liga Naţională. În lot o mai avem şi pe Kristina Baltic o sârboaică de lot national într-o ţară în care baschetul feminin dă campioana europeană ! Echipa e pregătită de Jose Araujo şi Adriana Pricop.

    Aşadar iubitorii sportului din Satu Mare sunt invitaţi la sala LPS Ecaterina Both, în această seară de la ora 19,30 pentru un meci de gala, CSM SATU MARE- SIRIUS Târgu Mureş.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE