More

    Aeroportul Satu Mare rămâne fruntaș

    aeroportul-satu-mare2

    Chiar dacă în ultimul timp băimărenii se laudă cu faptul că în scurt timp vor avea un aeroport mult mai performant și mai modern decât cel din Satu Mare, operatorii de zbor încep să se înghesuie către aeroportul sătmărean.

    Cu câteva zile în urmă, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a făcut un anunț în care spunea că începând cu data de 31 octombrie 2016 operatorul de zbor TAROM își va muta cursele care operau cu program de înnoptare de pe Aeroportul Baia Mare pe cel din Satu Mare. Compania aeriană a comunicat această decizie conducerii Consiliului Județean. Având în vedere faptul că Aeroportul Baia Mare este închis din anul 2015, conducerea Consiliului Județean împreună cu oficialii Aeroportului Satu Mare au trimis o adresă către reprezentanții Companiei TAROM cu privire la zborurile ce operau pe Aeroportul Baia Mare.

    Așadar, începând cu data de 31 octombrie pe Aeroportul Satu Mare se vor opera cinci curse cu înnoptare. Acest fapt se datorează discuțiilor purtate de conducerea Consiliului Județean cu reprezentanții Companiei TAROM.

    În urma lucrărilor de reabilitare și modernizare, Aeroportul Internațional Satu Mare este un aeroport modern, care se ridică la standardele europene, astfel că oficialii Consiliului Județean Satu Mare doresc să introducă spre operare mai multe zboruri internaționale.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE