More

    MISTER la Castelul Karolyi din Carei

    mister

    Finala concursului de frumusețe destinat bărbaților MISTER TRANSILVANIA 2016 s-a desfășurat, vineri seara, la Carei, la Castelul Karolyi.

    În urma preselecțiilor desfășurate în luna august, 14 tineri au ajuns în finala competiției, printre ei și trei sătmăreni.Candidații la titlul de Mister Transilvania 2016 au avut parte de mai multe provocări în cadrul probelor pregătite de organizatori. Hunedoreanul Silviu Pricope a câștigat concursul prezentat de colega noastră Silvia Cseh alături de Raul Popa.

    Silviu Pricope (20 de ani) este din Hunedoara, a fost elev al Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” și al Colegiului Național Sportiv „Cetate” din Deva. În prezent este student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

    Pe viitor, lui Silviu Pricope i-ar plăcea o carieră de antrenor personal, a și făcut cursuri de specializare în acest sens, dar fiind la facultatea de kinetoterapie are mai multe „planuri de atac”: „Mi-ar plăcea, de asemenea, să fiu preparator fizic la o echipă”.

    „Acum pun bazele și îmi dezvolt cunoștințele, ce va fi pe parcurs nimeni nu știe, ideea este să te bucuri de fiecare etapă a vieții”, a mai spus Silviu.

    Din juriul competiției au făcut parte: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.

    În cadrul evenimentului au fost prezentate și colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum: Ioana Călin, Nicoleta Obiș, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE