More

    Pregătiri pentru Naționalele de cadeți și Cupa Căuașului

    box

    Ședința trimestrială a Asociației Județene de Box Satu Mare a avut loc marți după amiază.

    A fost practic o întâlnire în care s-a făcut o analiză a activității din ultima perioadă și au fost stabilite prioritățile finalului de an.

    Au fost prezenți: președintele AJB – Ioan Gavriș, secretar – Florin Mulcuțan, membrii AJB – Ioan Ghere, Mihai Stan, Gheorghe Sabău, Teodor Vârlan, Iosif Sandor, Florin Ștef, Ștefan Koșa, Kanyo Kalman.

    “Din păcate nu am făcut multe. La nivel național nu sunt rezultate în acest an”a recunoscut Florin Mulcuțan, referindu-se la campionatele naționale. După propunerea lui Kanyo Kalman, care a vizat reclădirea boxului sătmărean de la fundație, Ioan Ghere a invitat cluburile sătmărene ca o dată la cel puțin două săptămâni să facă sesiuni de “șparing” la care să participe pugiliștii sătmăreni. Sigur, dacă acceptă, sunt binevenite și cluburi din alte județe.

    Florin Mulcuțan a venit cu o propunere legată de arbitri, pe care toți cei prezenți la ședință au acceptat-o. Asociația Județeană de Box își propune să formeze arbitri în acest sport, începând cu luna octombrie. Se vor organiza cursuri, iar aici sunt invitați să participe foști pugiliști sătmăreni. S-au purtat deja discuții cu Mircea Drăgoi, fost sportiv la CS Unio Satu Mare. Cursurile vor fi gratuite, iar cei care doresc să se înscrie pot apela la numărul de telefon< 0740.493.507 (Ioan Gavriș).

    Altfel, cluburile sătmărene de box se pregătesc de Campionatele Naționale de juniori de la sfârșitul lunii octombrie, de C.N. de cadeți din luna noiembrie și de ediția a 3-a Cupa Căuașului care se va desfășura fie la sfârșitul lunii noiembrie, fie la începutul lunii decembrie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE