More

    O palmă dată arbitrului i-a adus 16 etape de suspendare

    video-arbitru-batut-crunt-de-un-jucator-brazilian-care-a-primit-rosu-imagini-socante-10160206

    Întrunită în ședința săptămânală, Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a luat marți seara câteva decizii importante legate de disciplina la meciurile din fotbalul județean.

    Astfel după audierea celor implicați în evenimentele de acum două etape de la meciul de liga a 5 a dintre Căuaș și Marna, jucătorul Olah Eduard de la Căuaș. ce l-a lovit în minutul 88 cu palma pe arbitrul asistent a primit o suspendare de 16 etape și 100 lei amendă. De asemenea jucătorul Birou Florin de la Căuaș a primit și el șase etape de suspendare pentru bruscarea arbitrului asistent.

    Reamintim că în urma acestor incidente partida a fost oprită în minutul 90+3 la scorul de 2-2. Doar că la comisie, săptămâna trecută Olimpia Căuaș a pierdut, 0-3 la masa verde jocul cu Marna.

    Alte decizii luate:
    -în liga a 4-a elite, la jocul Doba-Dorolț II a fost eliminat jucătorul Egri Nandor pentru cumul de galbene. Acesta va sta o etapă.
    -în liga a 4-a la jocul Lipău –Livada a fost eliminat, pentru lovirea adversarului cu cotul, jucătorul Balint Krisztofer( Livada) .Acesta a fost suspendat trei etape.
    -la jocul Domănești-Babța, un spectator gazdă a aruncat cu flacoane înspre arbitrul asistent iar comisia a suspendat terenul echipei din Domânești pentru o etapă.
    -la jocul Pișcolt-Foieni a fost eliminat pentru comportare jignitoare la adresa arbitrului, jucătorul Toma Gergo. Acesta a fost suspentat patru etape, nefiind la prima abatere…
    – eliminați pentru cumul de galbene, jucătorii Lupan Ionuț ( Babța), Gereben Erhard( Ciumești)Pinkovai Roland ( Lazuri) vor sta o etapă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE