More

    Burleanu vrea şase puncte din dubla cu Armenia şi Kazahstan

    moti-cosmin

    Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, că problemele echipei naționale în dubla cu Armenia și Kazahstan din preliminariile CM 2018 sunt diferența de temperatură la care se vor juca partidele și suprafața de joc artificială de la Astana.

    “Din păcate, în Kazahstan vom avea o suprafață artificială care nu se prezintă în cele mai bune condiții. Apoi, vom avea în jur de 20 de grade în Armenia și în jur de 0 grade în Kazahstan. Este o problemă această diferență, o cunoaștem. Dar ar fi fost mai dificil dacă aceste două deplasări foarte lungi nu erau cumulate. Deci faptul că rămânem în zonă acolo și nu ne mai întoarcem acasă după meciul cu Armenia cred că este un avantaj. Iar ca distanțe, ce să spun, sunt alții care trebuie să călătorească mult mai mult decât noi ca să ajungă în Armenia sau Kazahstan”, a spus Burleanu înaintea plecării spre Erevan.

    Oficialul FRF a menționat că obiectivul primei reprezentative este câștigarea ambelor partide. “Obiectivul pe care îl avem este să luăm șase puncte pentru că fiecare meci îl tratăm numai cu gândul la victorie. Dar acum nu depinde numai de noi. Depinde și de adversar, depinde și de suprafața de joc pentru că am văzut rezultatul de egalitate dintre Kazahstan și Polonia. Acolo unde eu sincer mă așteptam ca Polonia să nu aibă probleme”, a adăugat Burleanu.

    Delegația echipei naționale de fotbal a plecat ieri, de pe Aeroportul Henri Coandă, în Armenia. Prima reprezentativă a României întâlnește în deplasare selecționatele Armeniei (8 octombrie, Erevan) și Kazahstanului (11 octombrie, Astana) în cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

    Partida de azi, Armenia- Romania va incepe la ora 19 si va fi transmisa de TVR1.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE