More

    Judd Trump a câștigat turneul European Masters de la București

    judd-trump-masters-alexandra-palace_3397883

    Englezul Judd Trump a câștigat turneul de snooker European Masters de la București, după ce l-a învins pe conaționalul său Ronnie O’Sullivan cu scorul de 9-8 în finala găzduită de Circul Globus.

    ‘’The Rocket’’ O’Sullivan a terminat în avantaj prima sesiune cu 5-3, dar după o pauză de mai bine de trei ore, Judd Trump a revenit cu mai mult aplomb de la cabine, in timp ce ratările lui Ronnie O’Sullivan au devenit mai evidente, fiind prompt taxate de adversarul său. ‘Racheta’ i-a permis lui Judd să egaleze în premieră, la cinci, după ce a ratat de pe punct bila neagră, apoi s-a vazut condus cu 6-5, se arată în comunicatul organizatorilor.
    Intrați cu scor egal in repriza decisiva, la 6-6, cei doi finaliști au oferit un deznodământ de neuitat spectatorilor prezenți la circul Globus. Ronnie a câștigat dintr-o singura vizită la masă jocul 13, apoi s-a apropiat la o singura lungime de trofeu (8-6), după ce Trump i-a servit frame-ul pe tavă, cu o ratare la ultima bilă roșie. Ratările lui Ronnie au decis ultimele jocuri și Trump s-a impus în final cu 9-8.

    Trump a declarat, la conferința de presă, că este mulțumit de rezultatul unui meci foarte dificil, chiar și în condițiile în care a admis că O’Sullivan nu a jucat la cel mai înalt nivel.
    Finala European Masters a fost precedată de un moment special, dedicat lui Paul Hunter, la exact zece ani de la trecerea sa prematură în neființă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE