More

    Două femei rănite grav în urma unor accidente rutiere

    accident

    Două femei s-au ales cu răni grave în urma unor accidente rutiere produse ieri dimineaţă. Unul dintre ele a avut loc la Satu Mare unde o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni.

    Astfel, la ora 06. 30, pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare, un conducător auto de 65 ani din Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 56 ani, tot din Satu Mare, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la Urgenţe pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii

    Tot ieri dimineață, la ora 08. 30, pe DN 19, în afara localității Negrești Oaș, o conducătoare auto de 52 ani din Negrești Oaș, conducând un autoturism proprietatea unei societăți private, pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de o tânără de 24 de ani din Negrești Oaș. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a tinerei și rănirea ușoară a conducătoarei auto care a provocat evenimentul rutier, aceasta fiind transportată la Spitalul din Negreşti. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE