More

    Trei careieni au participat la Mondialele SKDUN

    karate-1

    Trei sportivi de la Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei au participat impreuna cu selecţionata României la Campionatul Mondial de Karate SKDUN. Competitia a avut loc intre 6-10 octombrie la Burgas, Bulgaria. La această competiţie de mare anvergură au participat peste 1000 de sportivi din loturile naţionale a 30 de ţări.

    Din lotul naţional al României, al cărui antrenor este Maestrul Emerit al Sportului Shihan Aurel Pătru, au făcut parte şi sportivii careieni: Bartincki Attila, Hagen David şi Alex Maurer, conduşi de preşedintele clubului dr. Fazekas Gheorghe. În cele trei zile grele de competiţie, sportivii de la clubul Karate Do Carei au luptat cu dârzenie, dar şansa nu le-a fost favorabilă pentru cucerirea de medalii. Bartincki Attila în proba de kumite tineret masculin -70kg, a fost oprit înainte de semifinale, iar Maurer Alex şi Hagen David au terminat competiţia în sferturile de finală.

    Dar prezenţa în lotul României, experienţa acumulată cu această ocazie pot fi considerate câştiguri importante pentru cei trei sportivi din Carei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE