More

    Prima victorie, și ce VICTORIE!

    hand

    În sfârșit victorie pentru handbaliștii de la CSM Satu Mare în Liga Zimbrilor . După opt înfrângeri consecutive , unele nedrepte venite pe final, elevii lui Varady s-au descătușat și au făcut un meci perfect în sala LPS. Cu un Lucian Cioroiu fabulos, ce parcă a îmbrăcat pentru 60 de minute costumul lui Spiderman, CSM s-a impus de o manieră categorică, 31-24 în fața bănățenilor de la HC Adrian Petrea Reșița.

    Oaspeții au început curajos , au condus cu 2-0 dar avântul lor a durat doar 10 minute…Până la 4-2 pentru CSM… Apoi Lazic, Dinescu, Munea, Stan ,Olah, Morar, Bejinariu și Olah au strâns rândurile și au făcut din CSM o mașinărie de handbal cu faze spectacol și peste toate cu un zid greu de trecut în defensivă condus de Cioroiu. La pauză am avut deja șase goluri avans, 17-11 iar în partea secundă, din fericire, n-am mai avut tradiționala cădere fizică… Avantajul s-a păstrat pe tabelă chiar dacă reșițenii au jucat și cu doi oameni în plus. 31-24 la final și bucurie imensă atât pe teren cât și în tribune și apoi la vestiare…

    ”Ne-am cam săturat să tot jucăm bine și să pierdem. Azi băieții s-a văzut că au jucat cu sufletul, au dat totul pe teren și când joci de o asemenea manieră nu ai cum să pierzi. Sperăm să putem face întăriri și încet să adunăm puncte” a spus la final antrenorul Iuliu Varady.

    Extremele Jani Olah și Andrei Bejinariu au avut și ele o seară excelentă iar la miniconferința de presă au apărut extrem de fericiți. ” Vă promit eu că nu retrogradăm. Mulțumim publicului că a fost alături de noi și a crezut în echipă chiar dacă veneam după o serie neagră” a spus Olah. Iar Bejinariu e și el convins că acest succes va însemna un adevărat restart la CSM. ” Mergem încrezători la Suceava…Dacă jucăm ca în această seară avem o șansă mare acolo!”.

    Miercuri CSM Satu Mare joacă în deplasare la CSU Suceava.Sătmărenii urcă pe 13 cu 3 puncte.

    CSM SATU MARE- Cioroiu, Lazic -7, Olah-6, Stan, Dinescu și Bejinariu câte 4, Morar-3, Munea-2, Rogoz-1.

    HC Adrian Petrea- Tevzadze, Ignat -4 Dospinescu -4, Pârvan -3, Triffkovic- 3, Vaidasigan-3, Huta -2, Rogozneanu-1, Heinbach-1, Turcu-1, Bahan-1.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE