More

    Candidații ALDE Satu Mare, încrezători la depunerea listelor

    alde

    Candidații s-au arătat încrezători ieri, la depunerea listelor candidaților la Biroul Electoral de Circumscripţie, în ceea ce privește scorul pe care-l va obține partidul în județ la alegerile parlamentare. Reprezentanții partidului speră să obțină 15-20% la alegerile din 11 decembrie.

    “Sperăm la un scor foarte bun în judeţul Satu Mare. Dacă vrem locul întâi pe ţară, ne orientăm spre 15-20%, aşa”, a declarat Ovidiu Silaghi.

    “Mulţumesc celor care au decis că numele meu şi persoana mea sunt compatibile cu locul I pe lista pentru Senat din partea ALDE. Aşa cum nu m-am dat niciodată în lături din a face ceea ce au considerat sătmărenii, n-o să mă dezic nici de acum înainte de acest lucru”, a spus Marcela Papici.

    “Sunt convins că în cadrul ALDE o să avem cel mai bun scor pe ţară şi bineînţeles vom putea încă o dată să demonstrăm că suntem în slujba sătmărenilor şi devotaţi acestui judeţ”, a spus Adrian Ştef.

    ALDE Satu Mare are trei candidați la Senat și cinci la Camera Deputaților. Astfel, la Senat, primul loc este ocupat de Marcela Papici, fiind urmată de Pinter Joszef și Cosmin Rațiu. La Camera Deputaților, pe primul loc se află Ovidiu Silaghi, fiind urmat de Adrian Ștef, Dăliana Lazăr, Roca Marius și Florin Ionici.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE