More

    Un bărbat a decedat după ce s-a izbit cu mașina de un copac

    Doi bărbați au fost implicați într-un grav accident rutier petrecut în această seară pe strada Inăului din județul Satu Mare. Autoturismul, un Peugeot 206, a derapat și s-a lovit cu partea laterală de un copac de pe marginea drumului. Cei doi pasageri au rămas încarcerați, astfel că a fost nevoie de intervenția pompierilor. Aceștia s-au deplasat cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (S.A.J. Satu Mare).

    Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical victimei, care se afla în dreapta șoferului, bărbatul de 56 de ani fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. Șoferul, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, deși a fost resuscitat zeci de minute, nu a supravieţuit.

    Cei prezenți, persoanele care locuiesc pe strada respectivă, au afirmat faptul că bărbatul locuia tocmai pe strada pe care s-a întâmplat tragicul eveniment.

    Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!

    14915051_693156347508962_1022825635_n

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE