More

    Popice / CSM Satu Mare a trecut de Inter Petrila

    popice

    Popicarii de la CSM Satu Mare s-au aflat în concurs la finalul saptamanii trecute. La moderna bază sportivă Gheorgheni din Cluj s-a desfășurat un meci restant (etapa 4) din cadrul Campionatului Național la echipe tineret (U23).

    Sătmărenii antrenați de Gheorghe Sabău, în calitate de organizatori, au întâlnit CS Inter Petrila. Meciul a fost câștigat de CSM Satu Mare, echipă care a adunat 3.191 popice doborâte, față de 2.969 p.d. câte a avut CS Inter Petrila.

    Rezultatele individuale ale sătmărenilor: Ionuț Pop 484 pd, Marius Lucuț 517 pd, Florin Feher 461 pd, Andrei Maxim 571 pd, Gabriel Sabău 615 pd (scorul etapei și record personal), Ciprian Cubițchi 543 pd. Din echipă au mai făcut parte Szilard Molnar și Dumitru Zahari. Urmează ultima etapă care se va desfășura pe 25 martie la Cluj împotriva echipei CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii. Finala, la care se califică 6 echipe, se va desfășura pe 8-9 aprilie. Iar CSM Satu Mare e deja calificata.

    Altfel, Federatia Romana de Popice cauta o modalitate de a trimite la Satu Mare doua piste ultra moderne. Care ar da posibilitatea popicarlor de la CSM sa se antreneze si sa joace acasa… Ramane de vazut care va fi modaitatea de transfer prin MTS a celor doua piste…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE