More

    Dacă s-a putut în cinci…

    craciun

    Liga Națională de Baschet Feminin continuă să ne ofere meciuri pe bandă rulantă în această lună.

    Echipele din grupa 1-6 sunt obligate să joace miercuri-sâmbătă înaintea duelurilor din play off…E un lucru bun pentru fanii acestui sport care au în fiecare săptămână ocazia să-și vadă acasă favoritele însă dă peste cap toată pregă-tirea echipelor…

    Azi de la ora 18 CSM Satu Mare și Olimpia Brașov se reîntîlnesc la mai puțin de o lună distanță de la episodul incredibil de sub Tâmpa când elevele lui Araujo s-au impus în cinci …

    ”E greu așa dar trebuie să supraviețuim. Nu prea avem timp de antrenamente între două meciuri. În plus la toate echipele încep să apară accidentările , iar de infirmeria noastră nici nu mai merită să vorbim. Încercăm să scoatem maxim din aceste ultime patru meciuri rămase din grupa 1-6 și apoi să pregătim atent play-off-ul” spune antrenorul Araujo.

    În continuare lipsesc Tavic, Wittington și Ferenczi iar Reed e incertă din cauza unor probleme la gleznă.

    Interesantă va fi revederea Alinei Crăciun cu fostele colege de la Brașov…Crăciun a ales Satu Mare chiar în ultima zi de transferuri și acum are posibilitatea de a-și învinge fosta echipă.

    ”Pentru noi, pentru moral și pentru suporterii noștri trebuie să câștigăm aceste ultime jocuri de acasă,cu Brașov și Galați . Sperăm ca și Canty să se integreze rapid și să ne ajute” spun oficialii CSM-ului.

    Partida CSM Satu Mare- Olimpia Brașov va începe la ora 18 și va fi arbitrată de Cosmin Prișcă din Mediaș, Alin Dragoș din Baia Mare și Ionuț Morar din Cluj. Comisar FRB, Radu Bucerzan din Timișoara.

    Se mai joacă azi Galați- Sepsi și U Cluj Napoca- CSM Târgoviște.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE