More

    Trei medalii sătmărene la Naționalele de cadeți

    judo csm

    În perioada 10-12 martie a avut loc la Cisnădie (Sibiu) finala campionatului național de judo U-16 individual și pe echipe. La această competiție au participat și sportivi de la CSM Fușle Security și CS Unio Satu Mare.

    CSM Fușle Security Satu Mare a avut în competiție următorii sportivi : Marchiș Andreea ctg.48 kg, Tătar Denisa ctg.63 kg, Paștiu Paula ctg.+70 kg, Pașca Alexandru ctg.46 kg și Paștiu Samuel ctg.66 kg.

    Au reușit să cucerească medalia de bronz Tătar Denisa și Paștiu Samuel, Pașca Alexandru s-a clasat pe V.

    judo unio
    A doua zi a avut loc întrecerea pe echipe, sportivii noștri au făcut parte din echipa euroregiunii 6 N-V și au reușit o performanță remarcabilă, echipa feminină a obținut medalia de bronz iar echipa de băieți au ieșit campioni naționali. Antrenor: Halas Marian.

    ”Rezultatele sunt bune, pe măsura muncii pe care o depunem zi de zi și sperăm să nu ne oprim aici și să obținem medalii la campionatele naționale și la alte categorii de vârstă”, spune antrenorul Marian Halas.

    De la CS Unio, Dominik Stan a luat medalia de bronz la cat. 50kg iar Oprea Sergiu a terminat pe locul 5 la 60kg. Sportivii sunt antrenați de Mihai Terely.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE