More

    O sătmăreancă s-a spânzurat în propria-i casă

    moarta2

    O nouă descoperire macabră a fost făcută sâmbătă într-o localitate de lângă Satu Mare. O femeie s-a spânzurat iar personalul medical de pe ambulanță nu a mai putut face nimic să o salveze.

    ”În data de 11.03.2017, la ora 12,56, suntem solicitați prin numărul unic pentru apeluri de urgență ,,112”, în localitatea Amați, la o femeie de 64 ani, găsită spânzurată. Echipajul cu medic care s-a deplasat la locul solicitării a putut doar să constate decesul, având în vedere faptul că femeia era în afara resurselor terapeutice”, se arată într-un comunicat de presă remis de Ambulanța Satu Mare.

    Cazul a fost predat Poliției care a demarat o anchetă. Încă nu se cunosc motivele care ar fi determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest.

    Este al patrulea sătmărean care-și pune capăt zilelor în acest fel de la începutul anului și până în prezent. Două cazuri au fost în ianuarie, când un bărbat s-a spânzurat la o fermă și un bătrân în anexa locuinței sale, și unul în februarie, fiind vorba despre bărbatul găsit spânzurat sub Podul Decebal.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE