More

    Metoda „tălpăşiţa” funcţionează şi la Satu Mare

    bursa

    După ce am ajuns de pomină în toată Spania, unde aproximativ 120 de români ( ce-i drept cam tuciurii) care participau la o petrecere de botez organizată într-un restaurant din nord-estul ţării au părăsit localul, dintr-o dată, fără să achite nota de plată, se pare că metoda a fost patentată şi la Satu Mare. Doar că de data aceasta este vorba de un singur individ, însă cel puţin la fel de perspicace în ale înşelătoriei.

    Mai concret, un sătmărean, “însetat” nevoie mare, a descins la un bar de pe strada Wolfenbuttel şi unde după ce a dat pe gât câteva păhărele şi-a dat seama că nu are cu ce plăti. Descurcăreţ de profesie şi neavând chef să spele pahare în lipsa banilor, omul nostru, aidoma unui actor şcolit pe la Hollywood, a “leşinat” când a văzut nota de plată. Speriată, barmana a sunat la 112 şi a cerut un echipaj medical, crezând că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Dispecerii de la 112 au direcţionat către bar echipajul de terapie intensivă SMURD, dar pe când a ajuns în bar nu era decât barmana deoarece „leşinatul” îşi luase, bine merci, tălpăşiţa.

    Văzând că a fost trasă pe sfoară femeia a contactat şi un echipaj al Poliţiei, organ care încearcă acuma să-l identifice pe “leşinat”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE