More

    Sute de sătmăreni au învățat ieri, gratuit, cum să își crească afacerea semnificativ

    szasz

    Binecunoscutul Lorand Soares Szasz a fost prezent, în dimineața zilei de ieri, la Satu Mare, unde a susținut un seminar gratuit pentru sătmărenii care își doresc să înceapă o afacere sau să o crească, în cazul celor care deja au investit.

    Peste 400 de sătmăreni, antreprenori, viitori antreprenori și oameni de afaceri, au participat la seminar, unde li s-au prezentat 14 strategii esențiale pentru o afacere de succes. Lorand a subliniat de la început că aceste strategii sunt aplicabile în orice județ, oraș sau comună, lucru care a făcut ca sutele de sătmăreni să fie ”ochi și urechi”. În numai 3 ore, sătmărenii au învățat cum să își construiască o echipă fantastică, care sunt strategiile de marketing cele mai eficiente, analizarea economiei, diferențierea de concurență, încasarea banilor mai repede, astfel încât să poată plăti salariile la timp, strategii pentru creșterea puternică a vânzărilor…etc. Îmbinând informații extrem de utile cu o doză echilibrată de umor, Lorand Soares Szasz a avut un succes desăvârșit printre sătmăreni, oferindu-le acestora încredere și oportunități de sprijin în afacerea pe care o au sau pe care urmează să o contureze.

    În ultimii 8 ani, la acest seminar au participat peste 140.000 de antreprenori și oameni interesați de creșterea afacerilor, iar, potrivit celor spuse de Lorand, după participarea și parcurgerea strategiilor predate de el, aceștia au avut creșteri semnificative în afaceri, declarându-se totodată recunoscători și mulțumiți.

    La finalul seminarului, în schimbul unor sume de bani, participanții au avut ocazia să se înscrie la un curs de 6 luni sau să cumpere diferite lecții în format audio sau scris, predate de către Lorand Soares Szasz. Acesta nu s-a aflat pentru prima dată în județul nostru, însă creșterea participanților de la seminarul anterior și seminarul de ieri a fost una uriașă, Lorand afirmând că ultima dată când a susținut un astfel de seminar la Satu Mare s-au prezentat aproximativ 50 de persoane, ieri fiind prezente la eveniment peste 400 de persoane.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE