More

    Sătmărenii urcă băuţi la volan încă de dimineaţă

    rayie

    Mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan încă de dimineață au fost prinși în flagrant de filtrele Poliției Rutiere din trafic de ieri dimineață. Încă de la ora 6.00, polițiștii au fost pe teren pentru depistarea șoferilor care s-au urcat băuți la volan.

    Zece filtre ale Poliției
    Potrivit șefului Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, Flaviu Pișcorean, ieri dimineață au fost organizate, în total, 10 filtre ale Poliției în municipiul Satu Mare, în cartierele Micro 14, Micro 15 și Micro 16, cu predilecție pe străzile adiacente Drumului Careiului.

    Practic, șoferii au fost opriți în trafic și testați cu alcooltest-ul. Nu au scăpat nici doamnele și domnișoarele de la volan, însă rezultatul a fost ”zero” de fiecare dată în cazul lor.

    Permise suspendate
    În urma acestei acțiuni, au fost depistați șapte șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, iar aceștia au fost transformați, pentru 90 de zile, în pietoni.

    Nu toți, însă, au primit cu demnitate pedeapsa. Unii au încercat să-i înduplece pe polițiști în speranța că vor fi iertați, iar alții au făcut scandal.

    Niciunul dintre cei găsiți cu alcoolemie la volan nu a scăpat nepedepsit de polițiști. Este surprinzător numărul mare al șoferilor care au urcat atât de dimineață băuți la volan.

    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE