More

    Îngenunchiați de golgheterul Hadnagyi

    sepsi

    Olimpia nu pare a-și fi revenit după înfrângerea neașteptată cu Afumați și mai ales după șocul cauzat de accidentarea groaznică a căpitanului Iuhas.

    Elevii lui Bogdan Andone au dezamăgit și n derby-ul de sâmbătă cu Sepsi și au pierdut clar, 3-1 chiar dacă au evoluat mai bine de o repriză cu un om în plus.

    Sepsi a profitat de erorile unei apărări visătoare a Olimpiei și a făcut diferența printr-un plus de agresivitate și motivație și bineînțeles prin golgheterul Attila Hadnagyi.

    Hadnagyi a profitat în minutul 18 de o gafă a apărării noastre și a deschis scorul din mijlocul careului. A urmat tresărirea de orgoliu a băieților noștri și pe axa Șuta-Kanalos-Vasile Pop a venit egalarea din minutul 20. Popică și a amintit că a fost omul meciului în tur și a punctat cu un vole de efect de la marginea careului…

    Din păcate ai noștri n-au crezut se pare în șansa lor și la 1-1 au cedat din nou inițiativa…Iar secuii n-au stat prea mult pe gânduri , și împinși de la spate de un public gălăgios. Au înscris pentru 2-1 înainte de pauză. Din nou fază fixă, corner bătut de Minciună și venit lansat, Ghinga a punctat de la colțul scurt dintre trei fundași sătmăreni. 2-1 min 37.

    În minutul 40 Minciună are o intrare urâtă la Krausz. Sătmăreanul ajunge la spital în vreme ce jucătorul celor de la Sepsi e eliminat pe bună dreptate de central…

    În partea a doua ne-am fi așteptat ca Olimpia să atace și să profite de omul în plus…N-a fost așa, ba mai mult Hadnagyi a punctat pentru 3-1 după o fază în care a fost lăsat prea liber în careul nostru…

    Iar practic din acel minut 68, de la 3-1 gazdele au conservat avantajul iar galben-albaștrii n-au găsit resurse de a reveni în meci…

    Sepsi câștigă meritat și rcă pe doi în vreme ce Olimpia nu-și găseste ritmul și ajunge pe poziția a 7-a. Iar etapa următoare, sâmbătă de la ora 12, la Satu Mare vine liderul Juventus.

    Sepsi OSK: Fejer – Răduţoiu, I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă – Huiban (84’ R. Greu), Minciună, Ghinga, L. Manole (90+1 Jakab) – Issa – Hadnagy (cpt.) (87’ Vlad Bujor).

    Olimpia: Şuta – Ciul, Fl. Mureşan (cpt.), Onicaş, Duruş – I. Roşu, Krausz (43’ Tudoran), R. Rus (61’ Daminuță, V. Pop – Ad. Voicu, Kanaloş (46’ Erdei).
    Liga a 2-a , etapa a 26-a
    CS Afumaţi – Dunărea Călăraşi 1-2
    CS Mioveni – CS Baloteşti 3-0
    Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgovişte 0-2
    Luceafărul Oradea – Unirea Tărlungeni 3-0
    Foresta Suceava – CSM Râmnicu Vâlcea 3-0
    UTA Bătrâna Doamnă si Metalul Reşiţa au stat.
    Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Olimpia Satu Mare 3-1
    FC Academica Clinceni – Juventus Bucureşti ……………….( se termina la 2)
    Luni, 27 Martie
    FC Braşov – ASU Politehnica Timişoara 19:00

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE