More

    Ambulanțieri amenințaţi la Negrești-Oaș

    ambu

    Cu toate că încercau din răsputeri să salveze viața tânărului rămas încarcerat în urma teribilului accident produs sâmbătă noaptea la Negrești-Oaș, cadrele medicale de pe ambulanță au fost tot timpul obstrucționate și amenințate de rudele și cunoscuții acestuia.

    ”Echipajul ambulanței a fost prezent la locul solicitării în două minute de la închiderea apelului, fiind cel mai apropiat echipaj de locul accidentului. Unul din pacienți a fost găsit încarcerat și în stop respirator, astfel că a necesitat protezarea căii aeriene și ventilație cu balon înainte de a fi eliberat dintre fiarele contorsionate.

    După descarcerare, a fost transportat cu manevre de resuscitare în curs la Spitalul Orășenesc Negresti Oaș, fiind predat echipei de gardă. În tot acest timp, echipajul Ambulanței a fost obstrucționat și amenințat de către cunoscuții victimei care se deplasau pe același traseu și au oprit la locul accidentului, unde au devenit foarte ostili și agresivi. Scandalul s-a mutat apoi la camera de gardă a Spitalului din Negrești, fiind nevoie de prezența forțelor de ordine pentru calmarea situației”, se arată într-un comunicat de presă remis de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE