More

    Ioana Bran: „PSD crede în noile generații, indiferent de statutul social al acestora”

    Ioana-Bran---PSD-crede-în-noile-generații-indiferent-de-statutul-social-al-acestora-1

    Ioana Bran, deputat social-democrat şi secretar al Camerei Deputaților, este în favoarea eliminării prevederilor privind obligația beneficiarilor de alocație pentru susținerea familiei de a-și plăti impozitele și taxele față de stat, până la data de 31 martie a fiecărui an. Acest lucru se datorează faptului că Partidul Social Democrat susține familia și „crede în noile generații, indiferent de statutul social al acestora”, a declarat parlamentarul sătmărean.

    Dezbateri în legătură cu acest proiect de lege au avut loc pe 27 martie în plenul Camerei Deputaților.

    „Susțin, alături de colegii mei, proiectul de lege 450/2016, care are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 277/2010, în vederea eliminării prevederii legale privind obligaţia beneficiarilor de alocaţie pentru susţinerea familiei de a achita impozitele şi taxele faţă de bugetul local, pentru bunurile pe care le deţin în proprietate, până la data de 31 martie a fiecărui an”, a spus deputatul Ioana Bran.

    Parlamentarul sătmărean a scos în evidenţă și faptul că grupul PSD crede în noile generații, indiferent de statutul social al acestora.

    „România este o țară cu copii inteligenți. Ne-au dovedit asta prin numeroasele medalii și premii câștigate la concursurile naționale, internaționale și olimpiade. Alocația pentru susținerea familiei are și scopul de a crește frecventarea cursurilor de învățământ. Este un sprijin care le este acordat, în primul rând, copiilor. Acest proiect legislativ nu are scopul de a-i ajuta pe beneficiarii alocației să se sustragă de la plata taxelor și impozitelor, ci scopul este acela de a completa veniturile familiilor, în vederea asigurării unor condiții de viață mai bune pentru creșterea copiilor, mai ales în contextul actual în care natalitatea este în continuă scădere … Grupul parlamentar PSD crede în noile generații indiferent de statutul social al acestora și va vota pentru acest proiect legislativ, și anume, sprijinirea familiei”, a declarat în plenul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

    Rareş Jucan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE