More

    Robinetul Mioritic

    Bursa

    La nivel naţional, urmează a fi iniţiat un proiect unic, nu doar aici – mioritic, ci şi la nivel universal. Ca laserul prin brânză, direct la subiect, că e tare năstruşnic:
    Toate societăţile comerciale furnizoare de servicii apă-canal vor avea ocazia de a demara implementarea unui proiect absolut magnific (!). Dacă în prezent avem două variante la robinet – apă caldă şi apă rece, în baza proiectului, ar urma să mai avem alte variante. Se preconizează conceperea unor module, sub formă de pachet, la utilizatorul final, care să asigure un confort ultra-sporit.

    Pe lângă apa rece şi apa caldă, planul de fezabilitate include furnizarea de: apă termală, doar pentru apartamentele care la baie au în dotare şi cadă; Apa minerală (!) – au fost deja iniţiate discuţii cu cei mai prodigiosi producători/îmbuteliatori; urmează a fi rezolvată furnizarea pe arii geografice, la nivelul întregii ţări, şi stabilirea produsului finit – carbogazos sau plat; Bere (!!) – pentru începutul proiectului, doar pasteurizată, blondă şi “pils”; au fost respinse sortimentele “nefiltrate” şi “nepasteurizate” din motive de biosecuritate, deoarece furnizarea implică “ţeava/conducta” şi nu fibra optică. Aşadar, toate cele de mai sus, la robinet !! Câştiguri: îmbăieri termale la orice oră, în incinta propriului “cuibuşor de nebunii” şi, mai ales, termoficarea incintelor = renunţarea la centralele de apartament (!!!); fără deplasări la super/hyper market pentru baxul de apă minerală – mereu proaspătă şi nu laşi nimic în sticlă – că nu mai utilizezi: iei cu paharul. Iar pentru bere: date fiind interminabilele ori, mai degrabă, incomensurabilele câştiguri, pentru această ultimă adăugire la Robinetul Mioritic, trebuie că va fi contactat Florin Piersic, cel care e atât de capabil şi capacitat (după cum îi şi stă bine) în a face o expunere laudativ-convingătoare pe acest subiect.

    (Ştirea trebuie luată ca atare, că doar e 1 Aprilie!)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE