More

    Festivalul de muzică pentru preșcolari Glasuri Cristaline la Satu Mare

    Glasuri-Cristaline

    Festivalul de muzică pentru copii preșcolari “Glasuri Cristaline” va avea loc și în acest an în municipiul Satu Mare. Concursul își propune să descopere noi talente artistice în rândul celor mici, o noutate constând în faptul că evenimentul a devenit pentru prima oară unul regional, depășind granițele județului.

    Festivalul-concurs “Glasuri Cristaline” se va desfășura mâine, 6 aprilie, începând cu ora 10 la sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, cunoscută poate mai bine sătmărenilor sub numele de sala Zamfirescu. Mai multe detalii despre eveniment a oferit doamna educatoare Florica Sabou de la instituția organizatoare Grădinița cu Program Prelungit “Voinicelul” Satu Mare, care a explicat că festivalul își dorește să devină cât mai longeviv și să premieze vocile preșcolare sătmărene așa cum se cuvine.

    Concursul se adresează așadar grădinițelor și este așteptat un număr semnificativ de participanți din mai multe județe.

    Organizatorii speră ca și în acest an festivalul de muzică dedicat copiilor preșcolari “Glasuri Cristaline” să se bucure de un real succes la fel ca în anii trecuți. La eveniment sunt așteptați copii, părinți, dar și iubitorii de muzică pentru copii în general.
    Rareş Juncan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE